18. feb 2006 10:39
Ja, mi smo bili pred kratkim v Grazu in še bomo šli.
Kupili smo posteljo, ki je v Slo nismo in nismo našli. Ker je moj dragi malo večje postave, sva iskala posteljo dolžine 220 cm. Že itak najdet kakšen model, da je soliden, da vidiš, da niso tri deske zbite skupaj, je cela študija, potem pa ko najdeš...so problemi zaradi dolžine, problemi za jo dat naredit, problemi za to in za ono, ki tudi če bi se jih rešilo, bi se jih petkrat preplačalo. Tako sem na spletni strani našla posteljo, ki sva jo prejšnji teden zmontirala, je iz masivnega lesa, solidna, trdna, skratka tako kot je treba. Za borih 160 eur.
Ker sva že bila tam in ker mi ni dalo miru, sva kupila tudi garderobno omaro, ma vse živo ima notri, vse se da izvlečt ven, da se ne tlačiš notri, da se ne sklanjaš brezveze, pa lučke so notri, tako da ti posvetijo, ko odpreš omaro. Seveda sva kupila še cel kup reči, od lustra do krožnikov. Mislim...jaz sem navdušena, našla sem ogromno reči in v kratkem se bova spet odpravila po otroško sobico in vse potrebščine za otročička, tega je pa kolikor hočeš.
Jaz ti povem tako, vzami zadevo kot izlet, odpravite se, poglejte si, če vas ne zanima, če vas ne navduši, imate še vedno druge trgovine v bližini, če pa je lep dan, pa ga izkoristite s kakšnim sprehodom in dobrim kosilom. Za dušo če ne drugega.
Jaz lahko rečem, da za vse kupljeno mi ni žal niti tolarja in niti sekunde.
TanjaG.