Ikea

muffin  

član od: 17.10.2002

sporočila: 125

25. avg 2006 23:26

A je slučajno kdo že dobil Ikein katalog? Ali dobim katalog po pošti, če sem član Ikea Family? muffin

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

26. avg 2006 8:09

Muffin, tudi jaz sem članica ikeine družine, pa sem domov dobila le obvestilo, da je izšel nov katalog in da ga lahko dobim v trgovini v Gradcu Se bomo morali res na izlet odpravit. Lp, tjas

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

26. avg 2006 10:39

Jaz sem ga že prelistala,kar na netu.je kar nekaj zanimivih stvari.Midva sva kupila v Gradcu kuhinjo in dnevno sobo-omare,sedaj pa iščeva še omare za predsobo.Meni je ikea zanimiva tudi zaradi dodatkov. andreja č.

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

26. avg 2006 11:05

Ne, ne dobiš, pa tudi na Šmartinski jih še nimajo. Sem ga pa tudi jaz že pogledala na netu. Bom sporočila, kdaj bo katalog pri nas. Loni Makaroni

muffin  

član od: 17.10.2002

sporočila: 125

26. avg 2006 11:10

Tjas meni so pa po mailu poslali obvestilo o novem katalogu. Sicer ne znam nemško, ampak je pisalo med drugim tole: "Da geht die Post ab! In den nächsten Tagen wird dein neuer IKEA Katalog zu dir nachhause flattern und so richtig frischen Wind in deine vier Wände bringen. Am besten, du schaust gleich an deine Türe oder in deinen Postkasten!" - kar mislim da pomeni, da dobimo katalog po pošti? Aja, kaj pa kartico - ali ste jo tisti, ki ste včlanjeni v Ikea family prejeli po pošti? Jaz sem se včlanila 10.julija letos in sem dobila le začasno, takšno na kartončku. Zgleda da bom morala na tečaj nemščine... LP muffin

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8899

26. avg 2006 11:15

Ja, na Šmartinski že imajo katalog ... hčera ga je v četrtek dvignila. Imam ga na balkonu. Včeraj smo pa že narediie izlet v Ikejo - jaz s hčero in vnučkom ter nečakinja s hčero. Prav fajn smo se imele - po poti smo pele kot odtrgane, kupovina je uspela, bile smo zmatrane, noge so me bolele, smo pa zadovoljne prišle domov. V Ikeji je pa bilo kar prijetno, nič preveč gužve. Pozdravček.

mandarinca  

član od: 4.4.2005

sporočila: 128

26. avg 2006 11:16

Meni so poslali obvestilo iz Gradca tokrat (prvič) v slovenščini. mandarinca

carmen  

član od: 30.9.2001

sporočila: 306

27. avg 2006 14:59

Katalog iz Ikeje so mi poslali na dom. Prav tako sem dobila novo kartico ikejine družine poslano s slovenskim dopisom. Očitno bomo vse dobile samo potrpežljive moramo biti. A ste ga sedaj že dobile

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

27. avg 2006 16:14

Jaz sem novo kartico tudi že dobila. Kataloga pa ne. Ob včlanitvi so mi v Gradcu sicer razložili, da prejmem domov tudi katalog, a za sedaj še ni prišel. Muffin, jaz žal ne govorim nemško, tako da sem toliko, kolikor sem uspela dešifrirat, pač doumela, da ga dobim v Gradcu... s potrpežljivostjo me mogoče prehiti in pride v LJ preden se jaz odpravim gor. Carmen, ti si ga dobila po pošti? Mogoče je pa do tebe prej prišel, ker si bliže avstriji kot jaz Imam pa izlet v vsakem primeru v načrtu, ker NUJNO rabiva novo posteljo, dno in jogi. In Ikein "dormeo" po ceni premaga tudi pravega Dormeota. Tako da imam v načrtu gor kupit vse. Lp, tjas

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

27. avg 2006 17:03

carmen je napisal/a:
Katalog iz Ikeje so mi poslali na dom. Prav tako sem dobila novo kartico ikejine družine poslano s slovenskim dopisom. Očitno bomo vse dobile samo potrpežljive moramo biti. A ste ga sedaj že dobile
Jaz sem dobila novo kartico že kak mesec nazaj, ampak z nemškim dopisom, kak teden nazaj pa še obvestilo da lahko dvignem katalog v Gradcu (to pa je v slovenščini). Mi je pa malo predaleč hodit po katalog tja gor, tako da bom šla pogledat na Šmartinsko ali ga res imajo. Čeprav po mojih izkušnjah sodeč dobijo prvi teden samo kakih 100 izvodov pa še tisto poide v rekordnem času. Očitno imajo različno politiko pošiljanja katalogov (glede na oddaljenost), tako nekako kot amazon.co.uk, ki misli da Slovenija še vedno ni v EU. Sem pa nazadnje, ko sem bila v Ikei opazila, da imajo letake oziroma reklame za ikea family v hrvaškem in slovenskem jeziku. Pohvalno. lp, Marija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti