Ikea

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

20. feb 2006 15:55

Ena postaja pred mojo na poti iz šihta, bom jutri skočila iskat. Svoj izvod sem ravno vrgla v star papir. Mi imamo namreč kombi pri hiši, pa mi ni treba skrbet. Pa potem vse napišem. OK? Drugače je pa to v tisti hiši na Šmartinski, na kateri je ogromna reklama za Ikeo. Postaja LPP se imenuje Šola Jarše. Navadno so tam do petih, drugače pa imajo kataloge zunaj na mizici, pa lahko vzameš. Loni Makaroni

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

20. feb 2006 16:51

Zlata si! lp, Marija

matejčica  

član od: 24.8.2005

sporočila: 42

21. feb 2006 9:22

Hvala vama, bom poiskala in našla! matejčica

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

21. feb 2006 17:55

Sem šla pogledat, kataloge so imeli, listov o izračunu stroškov dostave pa ne. Sorry. Loni Makaroni

galyka  

21. feb 2006 18:55

Ni panike Loni, najlepša hvala za trud, imaš en kofe ali čaj v dobrem. Bo treba pisat en mail očitno spet. lp, Marija

galyka  

20. jun 2006 15:17

Spet jaz v tej temi A je bila katera ali kateri kaj v Ikei v Gradcu, v zadnjem tednu, od 16.6. naprej? Naj bi imeli kar nekaj izdelkov v razprodaji pa nimajo vseh v reklami... Zanima me, če so to taki, ki se težje prodajajo ali kar vse po vrsti oziroma če se splača it pogledat za kaj večjega, posteljo ipd. lp, Marija

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

20. jun 2006 19:17

Meni je IKEA zakon! Najprej sem kupila otroški sobici (komplet od omar do slik na stenah, zaves, tepihov...). Potem sem kupila dnevno sobo, potem jedilnico, vmes parkrat preuredila otroški sobi, zdaj bomo napadli še spodnji štuk in spet bo treba v Ikeo. Jaz grem najraje sama, moj mož nima živcev za to. Najprej si doma vse ogledam v katalogu, potem se odpeljen v graz, naberem, plačam....in pustim, da mi fantje vse lepo odpeljejo v avto in zložijo noter. (Avto imam na srečo full velik - kombi, spravim noter opremo za celo sobo). Je pa res, da vedno kupim več, kot sem nameravala, ker najdem kup enih stvari, ki ji hNUJNO rabim. Pa še ena stvar mi je pri njih všeč...kako to paše skupaj, ko sestavljaš...meni ni lepšega dela, kot Ikeine omare šraufat...Res, kar imamo doma, sem vse jaz sestavila, ker nikoli noben del ne manjka... Aja, mamamia, bo treba še v Kiko skočit, a veš, da še nisem bla nikoli... jasna

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

20. jun 2006 20:06

Midva sva opremila kuhinjo in potem še dnevno sobo.Kuhinjo imava sicer bolj majhno pa sva jo celo pripeljala,vse do Kranja,v opel vektri karavan.Z nama sta šla še dva prijatelja,tako da smo naložili še del njune dnevne v avto sam jaz sem potem morala z njima domov,moj najdražji pa sam.Moram povedat da sva dobila pult za kuhinjo res masiva.Naslednjo rundo sva kupila luči,slike,okvirje za slike.Imava pa tak način.že doma se ponavadi dogovoriva kaj bova kupovala,pregledava katalog,nato pa ko prideva v ikeo greva najprej na obhod,si vse ogledava,potem greva na kavo vse še enkrat predebatirava,zračunava in potem v napad za robo.Jaz bi nabavila še kaj več ampak me kar mal bremza.No za letos sva že nakupila,se vidimo zopet drugo leto. andreja č.

balu  

član od: 26.1.2006

sporočila: 464

20. jun 2006 22:22

Medve s svakinjo grema naslednji teden v Ikeo po otroško posteljo je dosti cenejša kot v Slo. Pa še razprodaje se začnejo ,že zato se splača it pogledat.Galyka bom pogledala za prospekte znižanih artiklov in ti jih pošljem. balu

kano  

član od: 28.5.2002

sporočila: 55

21. jun 2006 8:03

Pogosto obiskujem Ikeo in prav tako sem tudi član njihovega družinskega kluba. Zadnje čase ob vsakem obisku Ikee opravim tudi obisk pri Mömax - u , ki je v neposredni bližini Ikee. Imajo prav tako veliko izbiro, pa tudi popusti so pogosti in vabljivi. Preverite na spletni strani - www.moemax.at ! lp, Kano

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti