2. okt 2008 7:21
darja- je napisal/a: |
...moje stanje ni po vseh žavbah nič bolje...sem pa res že na koncu z živci...traja pa že mesece. Darja - |
Mogoče pa je tvoje stanje slabše ravno zaradi raznoraznih žavb... poskusi se prenehati živcirati, pa bo stanje dosti boljše. Vsaj pri meni je tako (in kot avtorica te teme lahko rečem, da sem tudi jaz imela težave). Moji lasje so kakršni so, zanje skrbim do določene meje, ne vem kako lepe frizure pa tako ali tako ne morem imeti, ker imam že od nekdaj na glavi sračje gnezdo. Navadila sem se, da jih umivam na 2 dni, da enostavno moram imeti krajšo frizuro (potem, ko sem se postrigla, se je izboljšalo tudi stanje las), redno hodim k frizerju in se barvam (pa pač dam gor kakšno lepo barvo, da vsak najprej opazi to ) in to je to. Lasje ne padajo več ven v šopih, v glavi sem si naredila, da je fino če se malo kodrajo (čeprav tega res ne maram in so ti kodri res "kar nekaj"- prej ena čudna štrenasta "nevem kaj", kot pa karkoli lepega). Če komu nisem všeč, mi visi, da ne povem do kje... nisem lepotica, sem pa povprečno sposobna kmečka deklica, ki je prepričana, da lahko s svojim obnašanjem, pametjo in odprtostjo prileze dosti dlje, kot pa če bi bila "supermiss ne vem česa". Super miss si lahko nekaj let, pamet, izkušnje in pozitiven pogled na življenje pa ti ne more vzeti nihče
In življenje je lepše, sonček spet sije- in jaz ga vidim tudi na takšen deževen dam
Lep dan in veliko se smejte