28. okt 2008 9:04
Košuta, Si dodala tudi beljak? Zanima me, če ni potem, ko spereš s toplo vodo ostalo na lasišču kaj koščkov beljaka, ki v topli vodi reagira?)) Ali nanesemo to masko na suhe ali mokre lase? White Daisy
28. okt 2008 9:04
Košuta, Si dodala tudi beljak? Zanima me, če ni potem, ko spereš s toplo vodo ostalo na lasišču kaj koščkov beljaka, ki v topli vodi reagira?)) Ali nanesemo to masko na suhe ali mokre lase? White Daisy
28. okt 2008 9:14
Pozabila sem povedati, da imam izredno SUHE lase. Je ta maska namenjena tudi suhim lasem? Kaj bi bilo dobro za suhe lase, ki nenormalno izpadajo? White Daisy
28. okt 2008 9:16
White Daisy je napisal/a: |
Košuta, Si dodala tudi beljak? Zanima me, če ni potem, ko spereš s toplo vodo ostalo na lasišču kaj koščkov beljaka, ki v topli vodi reagira?)) Ali nanesemo to masko na suhe ali mokre lase? White Daisy |
Tudi sama se spominjam umivanja las z jajcnim rumenjakom, tako nam je umivala lase nona. Dodajala pa ni nicesar, niti olja niti zganja, samo v zadnjo vodo mocan kamilicni caj in limonov sok.
nola
28. okt 2008 9:50
Sem dodala beljak, ja. Ampak če si s hladno vodo spereš lase, ni panike, gre lepo dol. White Daisy, memi se zdi tole za suhe lase idealno, saj imam tudi sama bolj suhe lase, pa mastno lasiše polno prhljaja. Ta obloga ti ful zmehča lase, vsaj meni jih je, pa sem bila sicer malo skeptična, glede na to, da je noter rumenjak, ki pobira maščobo. Potem si jih nisem umila s šamponom, ampak bom tole oblogo nekaj časa prakticirala, da vidim, če mi bo umirila prhljaj. Se pa vse obloge nanašajo na mokre lase, ker je takrat las "odprt" in vpije vse, kar nanj naneseš. A ima še katera zaradi prhljaja tak čuden vonj las in lasišča. Meni je dermatolog poleti rekel "kakšne glivice neki", ampak meni je tale masten prhljaj res čuden. Tudi ko si operem glavo s šamponom, ima še vedno tak čuden starinski vonj. Povezujem ga z izpadanjem las, saj imam včasih občutek, da imam zaradi te nadloge lsišče čisto zadušeno. Košuta
28. okt 2008 15:11
Zelo me veseli, da ste preizkusile moj recept.Zdravilo se da na suhe lase,pa tudi na obrazu ne bo škodilo.Ko ččlovek naleti na težavo,se rad oprime vsake sprejemlive rešitve.Prednost dajem naravnim seveda preizkušenim zdravilom.Zakaj bi namreč verjeli fermacevtom,ki prenekatero bolezen ne želijo pozdraviti,da bi le bilo dovolj dobička z kemijo,ki v večini primerov nič ne pomaga.(Aids,nore krave,ptičja gripa....)Torej včasu intenzivnega zdravljenja si lase umij,trikrat tedensko,pa dva tedna,nato pa po potrebi! receptor
28. okt 2008 17:16
Danes sem si privoščila to masko za lase(brez beljaka), nanesla sem jo na suhe lase, jo pustila na lasišču 25 minut, izprala, dala na lase malo balzama (moram, ker imam res zelo suhe lase) in lasje so res mehki in voljni, zadevo bom še ponovila. Upam, da mi vsaj malo prenehajo izpadati, ker drugače?? White Daisy
28. okt 2008 17:40
receptor je napisal/a: |
Zakaj bi namreč verjeli fermacevtom,ki prenekatero bolezen ne želijo pozdraviti,da bi le bilo dovolj dobička z kemijo,ki v večini primerov nič ne pomaga.(Aids,nore krave,ptičja gripa....)receptor |
Tole je pa prehudo, receptor! Kako si drzneš mešati prhljaj s tako resnimi boleznimi, ki jih povzročajo VIRUSI in PRIONI? Pa menda res ne misliš, da e-svet prenese vse! Da ne bo dileme, moje ogorčenje je posledica tvojih primerov, zapisanih v oklepaju!!! Sem jih pordečila, da se bolje vidijo!
rimljanka - zasebno mnenje
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 28. okt 2008 17:41:06
25. nov 2008 16:43
Toliko, da se oglasim. Zelo me zanima, če se je kateri stanje kaj popravilo. Meni se je malo, ampak res samo malo. Košuta
26. nov 2008 9:12
Košuta stanje ni skoraj nič boljše s tem da sem prenehala z vsemi žavbami in losioni.Zdaj pa dajmo času čas.Kar bo pa bo. petardica
4. dec 2008 14:23
Da se še jaz oglasim. Tudi meni so od poletja kar fino izpadali lasje, sploh ko sem si jih sušila. Sem bila res kar malo žalostna in prestrašena, saj se tudi sama ne morem pohvaliti s prav bujno frizuro. Začela sem jesti proso, vse izdelke Fitoval, nato pa šla še v lekarno, kjer so mi lasišče pregledali z mikrokamero. Gospa mi je rekla, da imam precej mastnega prhljaja, ki zaduši lasno korenino in las posledično izpade. Kakor sem brala po internetu, to veliki večini ljudem rečejo, zato sem bila do izdelkov precej skeptična. Pa vendar sem vse skupaj uporabljala en mesec in kmalu opazila bistveno manj izpadanja. Sedaj bom še kakšna dva meseca uporabljala te izdelke in upam, da je to to.:)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Rižek v poletni solati