7. feb 2006 14:50
No ja. Jaz sem ti hotela samo dvigniti ceno, da ne bo kdo mislil, da zastonj, ali za gajbo piva ni nič vredno. Lp, Dolores
7. feb 2006 14:50
No ja. Jaz sem ti hotela samo dvigniti ceno, da ne bo kdo mislil, da zastonj, ali za gajbo piva ni nič vredno. Lp, Dolores
7. feb 2006 16:24
Dolores je napisal/a: |
No ja. Jaz sem ti hotela samo dvigniti ceno, da ne bo kdo mislil, da zastonj, ali za gajbo piva ni nič vredno. Lp, Dolores |
7. feb 2006 16:41
Jaz točno vem kako je s prostorom. Če ga imaš je fajn, če ga pa nimaš je pa drago Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. feb 2006 21:23
Zanima me, če boste povečini prišli sami, ali nameravate še kakšnega družinskega člana privesti s seboj? Namreč, mi smo zadnje čase precej narazen zaradi službenih obveznosti, pa bi si prosto soboto priredili tako, da bi izlet združili še z obiskom na Trojanah, saj bi rada tudi vas spoznala. Kaj menite?
8. feb 2006 21:42
jaz mislim, da je to čisto tako, kavica in klepet, kdo koga pripelje - ni važno, važno je, kdo zaradi koga pride - torej, pridemo, da se vidimo in v živo kakšno rečemo - čisto vse na prostovoljni bazi! Torej, pravo srečanje je pa itak že v pripravah za mesec maj! Dragička, Tjas - se motim? Galja!
11. feb 2006 21:01
kaj pa Prekmurje, v deželi bograča in gibanice RESNO MISLIM- majster bograča mees1
11. feb 2006 21:47
mees1, organiziraj, tam vas je tudi nekaj članov Kulinarike, pridemo, ziher! Za bograč in gibanico bi še dušo prodala! Galja!
12. feb 2006 1:12
Galja, ne dušo, raje krilo! Mislim na besedilo neke stare pesmi, ki pravi "še kiklco prodala bom". Priznam pa, da se kaj več ne spomnim, govori pa nekaj o vinu. Morda pa ima kdo drug boljši spomin? riba-ribica
12. feb 2006 10:02
Ne da se mi brat 21 strani.Mi lahko kdo namigne kdaj,kje,kako?LP Aki
12. feb 2006 10:36
ligojna je napisal/a: |
3.SREčANJE KULINARIČNE SLOVENIJE -SOBOTA - 20.MAJ OB 14 URI KRAJ:PEKEL PRI BOROVNICI (OKOLICA VRHNIKE) -prostor že rezerviran -po prvomajskih praznikih pobiram vstopnino (v borovniškem prevodu,kdo bo kaj kulinaričnega s seboj prinesel) l.p. Vesna Leben |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Pica zvitki