22. mar 2006 17:46
Kot že vsi veste, smo se imeli zelo lepo. Tudi zaradi izredno prijaznega osebja v Gostišču Trojane. Matjaž je dal idejo in ogrodje zahvale, dodelala sem jo jaz in jo pošiljam na Trojane(jutri gre s pošto, pa tudi po e-poti).
Zdi se mi, da bi bilo prav, da jo objavim tudi tule. Manjkal bo sicer niz 15 kuharčkov, ki smo jih imeli za razpoznavne znake.
No, tule je tekstovni del:
Spoštovano osebje Gostišča Trojane!
V soboto, 11. marca 2006, smo imeli pri vas srečanje člani Kulinarične Slovenije.
Navkljub dolgi zimi in slabim vremenskim razmeram smo se srečali stari in mladi obeh spolov, ki nas druži veselje do kuhalnice in vsega, kar je povezano s kulinariko. S stiki preko forumov in klepetalnice na spletni strani
www.kulinarika.si smo postali dobri virtualni znanci, pravzaprav prijatelji. Že lansko leto je bilo organizirano prvo srečanje »v živo«, na Štajerskem koncu, za 2. srečanje pa ste nas več kot prijazno in gostoljubno gostili vi.
Doma smo iz raznih koncev naše domovine. Nekateri smo bili pri vas prvič, drugi pa smo že bili vaši gostje. Navdušeni smo bili nad prijaznim sprejemom in vašo postrežbo. V tisti posebni sobi, z razgledom na Zasavsko hribovje, ki ga je tisti dan oblivalo zimsko sonce, nam je 5 ur druženja minilo kot blisk. Ob vaših dobrih krofih in drugih sladicah smo nazdravili s cvičkom našega člana Matjaža.
Nepozabno srečanje smo zaključili z željo, da se čimprej spet srečamo, domačim pa smo seveda kot odpustek s poti nesli krofe.
Zahvaljujemo se vam za vašo prijaznost in vam želimo še veliko obiskovalcev, ki bodo ponesli vaše dobro ime še tistim, ki še niso bili pri vas. Tudi mi se še zagotovo vrnemo k vam.
Udeleženke in udeleženci srečanja: vrana, dolores, ligojna, mcmaja, romanad, santina, zima, veri, tejča, reca, lidka, skalarica, elaphus, pegasti, rimljanka in matjaž
Iz različnih krajev, 21. marec, 2006
rimljanka
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 22. mar 2006 18:22:50