26. jan 2006 20:01
Rimljanka,lahko nočno usekamo,ali pa še v nedeljo nadaljujemo. Vesna Leben
26. jan 2006 20:01
Rimljanka,lahko nočno usekamo,ali pa še v nedeljo nadaljujemo. Vesna Leben
26. jan 2006 20:18
Žal, odsotna bom od petka do nedelje, grem na 3 dnevni tabor v Trento. saj bo tam tudi fino. Do nedelje zvečer vas pa tvoj stric že ne bo gledal, čeprav bi vi najbrž zdržali. Morda pa po kakem čudežu meni tabor prestavijo. Morda bom imale rimljanka
26. jan 2006 20:39
Glej v nebo in prosi na lepo vreme in da ti prestavijo tabor. Stricu sem obljubila golaž in pivo,a vprašanje če bo zraven. Vesna Leben
27. jan 2006 8:09
Jezus, jaz imam takrat rojstni dan. Torej moram domačo zabavo prestavit? Z domačimi tako praznujem vsako leto, s Kulinariki pa ni veliko takih priložnosti? Mamamia mamamia
27. jan 2006 9:23
ligojna je napisal/a: | ||
|
27. jan 2006 12:28
Ja, mamamia, rojstni dan bo treba kar prestaviti. Kam pa pridemo, da ti manjkaš! Dolores
27. jan 2006 13:14
mamamia pravilno si se odločila! se vidimo najprej na Trojanah potem pa še v Peklu-lepo bo pa kot v nebesih. Ne more biti drugače v takšni družbi. Lp romana ROMANAD
27. jan 2006 15:18
Se mi je zdelo, ja, da sem se znašla na pravem forumu...Ja, kdo ve, morda pa je v Peklu res lepše kot v nebesih...(še nihče ni prišel nazaj, da bi povedal, kaj je res...). Seveda pridem na Kul Slo, doma bomo imeli svečano kosllo v nedeljo, skuhajo pa naj mi ga drugi, saj ga tudi jaz vsem...Mamamia mamamia
27. jan 2006 16:24
Jaz pa imam rojstni dan 1.maja. Vesna Leben
27. jan 2006 17:54
Na trojanske krofe me na žalost ne bo,ima pač moja primabalerina tekmovanje v Palmanovi.V pekel pa pridem,pa makar po vseh štirih. BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Carbonara s krompirjevimi tortelini