25. dec 2008 23:49
No že dolgo razmišljam o tem, zdaj pa sem se opogumila in tudi jaz prosim za kefirjevo gobico. Hvala biba
25. dec 2008 23:49
No že dolgo razmišljam o tem, zdaj pa sem se opogumila in tudi jaz prosim za kefirjevo gobico. Hvala biba
26. dec 2008 8:56
Vodne kristalčke lahko posušiš. Jaz sem jih potem pričela uporabljati po več letih in so čiso v redu delovali. Dolores
26. dec 2008 11:05
bom preverila metodo brez sladkorja :D hvala za nasvete Irwen
12. jan 2009 18:30
Jaz bi tudi prosila za gobico,sem s primorske, in če je katera pripravljena po pošti poslat,bi bila zelo hvaležna lp su3
2. feb 2009 12:56
Jaz tudi iščem kefirjevo gobico, kristalčke in kombušo... Če mi jih je kdo pripravljen poslati po pošti, bi bila zelo hvaležna. :) LP, Eva
12. maj 2009 3:23
Imam kefirjevo gobico, kdor jo še vedno želi, se lahko dogovorimo. Najraje vidim, da jo 'predam' osebno. lp, Luka L
12. maj 2009 11:31
KEFIR GOBICO bi nujno potrebovala. Hvala vnaprej! Če je kaj za plačat, no problem. Hvala in lp . lavandamorje
12. maj 2009 13:02
Tud jaz rabim kefirjevo gobico.Če jo katera odda naj mi piše na zp. lp runo01
12. maj 2009 13:14
A bi lovilci na kefirjevo gobico napisali , od kje so? Se še zdaj nasmejim, ko se spomnim, kako sva že pred leti medve z Rimljanko hendlali z dotičnim artiklom. Naši varnostni službi se še sanjalo ni, kaj bi lahko bilo v tistih ličnih plastičnih škatlicah, nekatere so bile tiste, v katerih si kupil film za klasično fotografijo, katere sem jaz puščala pri njih in jih je ljudstvo prihajalo iskat.
Loni Makaroni
22. maj 2009 13:20
Kdor še rabi kefirjevo gobico, jo spet lahko dobi pri meni. Sem pa iz Ljubljane. lp LKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Hempy polenta