Pravkar sem take volje, da si dam malo duška, zato sem tudi odprla novo temo.
Vem kako se pražijo lešniki, ampak, da jih lupim - niti govora. Na kile lešnikov sem spekla v pecivu, sedaj pa vidim, da se malo malo govori: mandeljne prepražiti... lešnike prepražiti... Se pravi, da smo do sedaj veslo cucali, ko nismo pražili lešnike in mandeljne.
Pri naših pogovorim dostikrat postanem prav jezna, ko preberem kakšno tako... joj, pa sploh, pa ne..., pa ja...
Kaj, potem naj ne uporabljamo več limonino in pomarančno skorjico, ker je pač špricana?!
Mikrovalovka... "jaz ne bi mogla živeti brez nje"... Oh, pa ne mi rečt... Jaz imam mikrovalovko kakšnih pet let... - niti opazim je ne, kaj šele, da bi jo pogrešala.
Pomivalni stroj... tudi ne bi mogla živeti brez njega... "Sploh ne perem posode na roke, čeprav stroj vključim enkrat na teden". Halo...?
Ali si predstavljate, kako zgleda delati sneg beljakov z dvemi vilicami, potem šele čez par let pa s tisto žico - gor-dol trajbaš, šele potem čez par let mikser (Amerika)?
Multipraktik - da zamesiš testo??? Kaj, se pravi, drugače se ne bi mesilo testo in ne bi se peklo?
Nekaj takih drobtinic, ki te v duši zabolijo... Mi, ki smo vse to dali čez..., sedaj pa poslušamo neka taka... ne vem, kako bi rekla temu.
Naprej nimam časa pisati, mogoče jutri... Tudi smeškote nisem imela časa vnesti...
P.S. Komaj čakam, da jutri pridem v službo in preberem vaše streljanje in napade... Ja, no, mogoče bo katera delila mišljenje z menoj.