9. dec 2005 11:50
Nisem tak detektiv kot mislite. Zadeva mi je bila dobesedno porinjena pred nos, nič nisem raziskoval. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. dec 2005 11:50
Nisem tak detektiv kot mislite. Zadeva mi je bila dobesedno porinjena pred nos, nič nisem raziskoval. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
29. dec 2005 13:54
svaka čast jernej!subway bo po dveh letih propadel tako kot dairy queen in ostale franšize! ajam začni si iskat počasi novo službo! lp TheEdge
29. dec 2005 15:23
Jah takole je; ne glede na vse besede o neprimernost McDonald"s-a in podobnih restavracij, so le-te restavracije pač priljubljene. Svet se odvija naprej in čisto prav je, da ne zaostajamo za njim. Ne vem, kako bi se vam zdelo, če bi vam v trgovini salamo še vedno zavili v časopini papir. Res je tudi to, da se hitro hrano pač ne privoščimo vsak dan, ampak le kdaj pa kdaj. Če na to navadimo tudi otroke, še toliko bolje. Ne vem, zakaj je treba takoj negativno komentirat v smislu "mi imamo pa doma raje klobase in vino". Ja, se strinjam, domača hrana je v primerjavi z vsako drugje narejeno, 100 x boljša. Nič pa ni narobe, če kdaj pa kdaj poskusiš še kaj drugega. Je doma potem še toliko bolje. Bi pa samo dodala, da je tale vpis g. "ajam" kar precejšnja blamaža za restavracijo :) Saj obstajajo tudi anonimni vprašsalniki in ankete. Aja, te pa niso zastonj... Upam, da vaš odnos in politika do zaposlenih niso na tako nizkem nivoju, kot pri McDonald´s-u in da se res trudite za kvaliteto hrane. Potem se nimate česa bati. lp Dana
7. feb 2006 11:17
Danes sem se odločil da grem na malico in sem zavil v Subway.Saj ne rečem, sendviči so okusni vendar pa so absolutno predragi(daleč od tega da so zmerne cene-kot je napisala ajam) Za sendvič velikosti pol hot-dog štručke sem odštel 600 sit odšel pa lačen.
17. feb 2006 7:28
No pa smo rešili problem. Subway se je prijavil med oglaševalce na kul slo. marelica
17. feb 2006 10:01
Popravek: Subway je poslal brezplačno prijavo v vpis lokalov. Beseda oglaševalec ima tak prizvok, kot da kaj plačuje Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. feb 2006 10:21
jernej je napisal/a: |
Popravek: Subway je poslal brezplačno prijavo v vpis lokalov. Beseda oglaševalec ima tak prizvok, kot da kaj plačuje [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
23. nov 2006 4:09
Tukaj smo da ocenmo izključno lokal in ne take zaposlene, ki pač ne znajo kot na tak (brezplačen) način oglaševati. Jaz sicer nisem bil v subwayu v LJ ampak v Kanadi dve leti nazaj in sem kar parkrat jedel tam in moram povedat da so mi bli sendviči res zelo okusni, cene pa hkrati tam niso bile pretirane. Komaj čakam, da grem v tega v LJ... mišo Sporočilo je spremenil(a) misoiaco dne 23. nov 2006 04:09:43
23. nov 2006 10:47
tejc, če maš v sendviču pršut, zašinek, ogrsko salamo ali druge dražje salame, je pač za pričakovati višjo ceno. Meni se to zdi povsem normalno. Drugače pa še nisem bila v Subway-u...morda ob priliki na pokušinjo. jessy6
23. nov 2006 11:25
prvič slišim, se vidi da sem iz periferije države, kjer nazadnje dobimo kaj takega. Saj niti drugega fast fuda nimamo, razen, da en albanec peče kebab. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Bučni mufini s kremastim nadevom