Subway

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

8. dec 2005 9:16

ga. Barbara, na Kulinariki sodelujemo ljudje, ki radi povemo mnenje o čem, bi bilo pa fer od vas, da bi takoj v prvem postu navedla zakaj vas to zanima. Saj niste prva, ki se je tega spomnila. Ampak Jernej, ti si pa že kandidat za CIO. lp, Marija

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

8. dec 2005 9:54

Jerneja bomo zdaj ob priliki zasedanja Nata poslali odkrivat tiste tajne zapore. Loni Makaroni

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. dec 2005 10:02

Hitra hrana,hitri avtomobili,hitro življenje.....................Pa greš k ! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

8. dec 2005 10:11

V celoti podpiram Jerneja in njegovo reakcijo. Saj v bistvu ni bilo tako tezko ugotoviti za kaj gre, ce pogledate datum vclanjenja in prvo vprasanje. Kljub opravicilu g. Barbare se mi zdi grdo, da se je predstavila kot clan kulinarike in hvalila podjetje, kjer je zaposlena. Cisto posteno bi se lahko predstavila in napisala, kaj si zeli. Vendar - velikost cloveka je v odpuscanju, kajne?! Tudi se mi ne zdi prav, da je povabila SAMO Jerneja na brezplacen obisk, to bi si zasluzili vsi, ki so sodelovali v njeni "anketi"...... julia

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. dec 2005 10:45

ajam je napisal/a:
Spoštovani g. Jernej! Moj namen vsekakor ni bila brezplačna reklama, pač pa ugotoviti kaj si ljudje mislijo o nas. Želela sem le dobiti informacije iz prve roke-od ljudi ki sodelujejejo na takikh forumih kot je vaš. V kolikor se vam zdi, da sem si s to potezo delala brezplačno reklamo se vam iskreno opravičujem. Vabim vas, da se oglasite v naši restavraciji, kjer se boste lahko na naše stroške prepričali, da v sestavine veliko vlagamo in da so naši sendviči vsekakor najbolj obloženi in okusni v Ljubljani. Prosim vas samo, da me predhodno pokličete, saj imate mojo telefonsko številko. S spoštovanjem! Barbara Marš ajam
Gospa Vsak lokal ima možnost brezplačno oglaševati v rubriki lokalov, kamor se lahko prijavite. To možnost ste tudi izkoristili. Za takšno zbiranje informacij je treba predhodno povedati, zakaj zbirate informacije, je bolj pošteno. Tudi hvaljenje lastnega lokala res ne sodi v kontekst zbiranja informacij ampak v kontekst hvaljenja. Zbiranje bi bilo sicer pristransko. Dejstvo je, da večina ne pozna vašega lokala, sedaj, ko berejo to zanimivo temo, pa ga. Temo v teh časih, ko skoraj za vsak nasvet plačaš, kaj šele za kaj več, temu rečemo brezplačno oglaševanje. Kaj dosti informacij o lokalu, ki se je ravno odprl, niste dobili. Ste se pa dobro medijsko "prepoznali" preko naših strani. Hvala za ponudbo, da na vaše stroške poskusim sendvič, ampak res ni potrebno, nisem inšpektor. Če si ga bom kdaj zaželel, si ga bom privoščil na svoje stroške Toliko od mene. Če boste kdaj želeli imeti objavljenih več informacij o lokalu, kot je osnovni opis, se lahko tudi včlanite kot član. Članarina znese malo več kot 1000 SIT mesečno. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

8. dec 2005 11:31

julia

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

8. dec 2005 14:07

Jernej predlagam, da jim izstavite račun za reklamiranje, ker ni pošteno do ostalih uporabnikov kulinarike lp zinka

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

8. dec 2005 18:45

terezija je napisal/a:
Jernej predlagam, da jim izstavite račun za reklamiranje, ker ni pošteno do ostalih uporabnikov kulinarike lp zinka
pa ni fer tudi do ostalih lokalov, ki oglašujejo na KulSlo. LP, marelica

pouhek  

član od: 24.8.2005

sporočila: 273

8. dec 2005 19:07

Hi, to mi delaj,sem se nasmejal od srca.Jernej pa si popestril kulinariko lp > siba

McNena  

član od: 15.9.2005

sporočila: 166

9. dec 2005 11:39

Na takšno reklamo človek niti ne pomisli. Jernej ti pa si pravi detektiv. Ampak tako kot so že predhodni udeleženci napisali, bomo jedli kar domačo hrano po receptih iz Kulinarike. LP McNena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti