8. dec 2005 10:45
ajam je napisal/a: |
Spoštovani g. Jernej!
Moj namen vsekakor ni bila brezplačna reklama, pač pa ugotoviti kaj si ljudje mislijo o nas.
Želela sem le dobiti informacije iz prve roke-od ljudi ki sodelujejejo na takikh forumih kot je vaš.
V kolikor se vam zdi, da sem si s to potezo delala brezplačno reklamo se vam iskreno opravičujem.
Vabim vas, da se oglasite v naši restavraciji, kjer se boste lahko na naše stroške prepričali, da v sestavine veliko vlagamo in da so naši sendviči vsekakor najbolj obloženi in okusni v Ljubljani.
Prosim vas samo, da me predhodno pokličete, saj imate mojo telefonsko številko.
S spoštovanjem!
Barbara Marš
ajam |
Gospa
Vsak lokal ima možnost brezplačno oglaševati v rubriki lokalov, kamor se lahko prijavite. To možnost ste tudi izkoristili.
Za takšno zbiranje informacij je treba predhodno povedati, zakaj zbirate informacije, je bolj pošteno. Tudi hvaljenje lastnega lokala res ne sodi v kontekst zbiranja informacij ampak v kontekst hvaljenja. Zbiranje bi bilo sicer pristransko.
Dejstvo je, da večina ne pozna vašega lokala, sedaj, ko berejo to zanimivo temo, pa ga. Temo v teh časih, ko skoraj za vsak nasvet plačaš, kaj šele za kaj več, temu rečemo brezplačno oglaševanje. Kaj dosti informacij o lokalu, ki se je ravno odprl, niste dobili. Ste se pa dobro medijsko "prepoznali" preko naših strani.
Hvala za ponudbo, da na vaše stroške poskusim sendvič, ampak res ni potrebno, nisem inšpektor. Če si ga bom kdaj zaželel, si ga bom privoščil na svoje stroške
Toliko od mene. Če boste kdaj želeli imeti objavljenih več informacij o lokalu, kot je osnovni opis, se lahko tudi včlanite kot član. Članarina znese malo več kot 1000 SIT mesečno.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije