7. dec 2005 9:56
Mene tudi nekam prime... , ko pravijo, da gredo v Mc Donalds... Groza od groze. Pozdravček!
7. dec 2005 9:56
Mene tudi nekam prime... , ko pravijo, da gredo v Mc Donalds... Groza od groze. Pozdravček!
7. dec 2005 10:09
Ja Mc Donalds je res "kr neki". Tisto mastno, hitro pečeno hrano naj je tisti, ki ne ve, kaj je prava hrana. Samo njihov Shake mi gre še po grlu dol, za drugo sem pa raje lačna.. pa še cene imajo tako zasoljene, da te res nekam vrže ali prime.. Ne, ne- bom jaz kar doma zelje pa podobne stvari jedla rozanec
7. dec 2005 15:44
Meni se pa zdi super, pa tudi cene so zmerne. ajamneznan uporabnik
7. dec 2005 16:41
Jaz pa pravim tako: ponudba in povprasevanje. Ce Slovenci ne bi jedli v McD-ju, potem bi stvar zaprli. Ne vem zakaj se tako razburjate - ko je bil socializem ni bilo nobene izbire, pa so se ljudje pritozevali, sedaj ko pa izbira je, pa ni nic drugace...
7. dec 2005 17:46
Če sem odkrita imam raje kakšen burek ali pa Horsa namesto MC Donalds-a. Če že ni ravno zdrava hrana, pa vsaj nisi takoj lačen. Lp, marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 07. dec 2005 17:49:15
7. dec 2005 18:22
mtrutsch je napisal/a: |
Jaz pa pravim tako: ponudba in povprasevanje. Ce Slovenci ne bi jedli v McD-ju, potem bi stvar zaprli. Ne vem zakaj se tako razburjate - ko je bil socializem ni bilo nobene izbire, pa so se ljudje pritozevali, sedaj ko pa izbira je, pa ni nic drugace... |
7. dec 2005 18:59
mtrutsch je napisal/a: |
Jaz pa pravim tako: ponudba in povprasevanje. Ce Slovenci ne bi jedli v McD-ju, potem bi stvar zaprli. Ne vem zakaj se tako razburjate - ko je bil socializem ni bilo nobene izbire, pa so se ljudje pritozevali, sedaj ko pa izbira je, pa ni nic drugace... |
7. dec 2005 20:26
ajam je napisal/a: |
Kakšen se vam zdi novi Subway v Ljubljani? ajam |
7. dec 2005 20:27
ajam je napisal/a: |
Meni se pa zdi super, pa tudi cene so zmerne. ajam |
8. dec 2005 8:05
Spoštovani g. Jernej! Moj namen vsekakor ni bila brezplačna reklama, pač pa ugotoviti kaj si ljudje mislijo o nas. Želela sem le dobiti informacije iz prve roke-od ljudi ki sodelujejejo na takikh forumih kot je vaš. V kolikor se vam zdi, da sem si s to potezo delala brezplačno reklamo se vam iskreno opravičujem. Vabim vas, da se oglasite v naši restavraciji, kjer se boste lahko na naše stroške prepričali, da v sestavine veliko vlagamo in da so naši sendviči vsekakor najbolj obloženi in okusni v Ljubljani. Prosim vas samo, da me predhodno pokličete, saj imate mojo telefonsko številko. S spoštovanjem! Barbara Marš ajamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Široki rezanci z grahovim pestom