24. jan 2009 13:16
Cila, tole je res dobra ideja, jaz si velikokrat ne namažem rok ravno zaradi tega, ker bom nekaj delala v kuhinji. Vidiš, na olje pa sploh pomislila nisem.
Atina
24. jan 2009 13:16
Cila, tole je res dobra ideja, jaz si velikokrat ne namažem rok ravno zaradi tega, ker bom nekaj delala v kuhinji. Vidiš, na olje pa sploh pomislila nisem.
Atina
24. jan 2009 14:29
He, he, je tudi meni čisto zares šele danes padlo na misel, ker je bilo treba delati svaljke. Saj, ko delam z maščobo, si jo vsakič na koncu še krepko vtrem v dlani, ampak res namensko sem to počela danes prvič z olivnim oljem. Zdržalo je vsa vmesna umivanja in še sedajle, ko tipkam ob računalniku, imam roke prijetno mehke .
Cila
24. jan 2009 14:37
Cila je napisal/a: |
Za tiste, ki še delate doma puter v lesenih modelčkih (če sploh še kdo). Kocka putra zlahka izpade, če smo notranjost predhodno obložili s folijo za živila. Vrezani ornamenti se lepo vtisnejo. Modelčka predhodno niti ni treba namakati. Vzamemo tako velik kos folije, da ga potem lahko v celoti zavijemo vanjo.Cila |
No, modelček imam, takega z rožicami, še novega, novcatega. jasno, kupila sem ga iz nostalgije. In zdaj bom kupljeno maslo dala vanj. Bo pri zajtrku lepše......
rimljanka - zasebno mnenje
24. jan 2009 17:15
Čebulo in roke vedno dobro zmočim preden grem rezat. V vlažne roke se vonj ne zažre tako močno. Jokanja pa je veliko manj (če je preveč čebule to le malo pomaga, meni se močenje obnese, kadar potrebujem polovico do 1 celo čebulo). Najhitreje, najpreproteje. Matjaz
25. jan 2009 7:52
ZA BOLJ BELO PERILO DODAMO V BOBEN 1 VREČKO PECILNEGA PRAŠKA- LAHKO TUDI S PRETEČENIM ROKOM- PREVERJENO- DELAM V GOSTINSTVU, KJER ŠEFICA TO REDNO PRAKTICIRA S KUHINJSKIMI KRPAMI...POTEM SEM TUDI JAZ DOMA PROBALA, TAKO DA PRIPOROČAM... LP natasa83
25. jan 2009 15:09
Povete, kako dosežete dišeče perilo?Katerikoli prašek in mehčalec uporabljam imam pbčutek, da mi perilo ne diši. BISERKA55
25. jan 2009 15:18
Biserka, pri nas uporabljamo mehčalec v zmernih količinah (en pokrovček na en pralni stroj), pa cunje nikoli ne dišijo, tako kot bi si želela.
Moja mami ima en mehčalec (1l) za 5-6 pranj. Perilo noro lepo diši. Bratu se ni treba nič mazat in parfumirat, ker po cel teden spušča vonjave mehčalca
MM
25. jan 2009 16:10
Za dišeče perilo, izberite dišeč pralni prašek. Namesto mehčalca pa dajte žlico ali dve kisa za vlaganje. sweets
25. jan 2009 16:18
In hkrati se zavedajte, da so dišave kemične snpovi, ki tako pridejo na našo kožo, skozi naša dihala najbrž tudi globje v telo in nam jih ni treba vnašati na/v telo. Ker, najbrž je jasno, kaj posebej dobrega telesu ne storijo.
Še vedno najbolj diši perilo, posušeno na vetru. Vsaj meni.
rimljanka - zasebno mnenje
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 25. jan 2009 18:18:36
25. jan 2009 16:28
Prašek Rex tekoči ,mehčalec pa Ornel čokolada- vanilija in cunje noro dišijo. žigolinoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Milijonska juha