21. feb 2008 16:12
Po fižolu bomo imeli manj težav s "plinifikacijo", če smo ga kuhali skupaj z žličko kumine.
Cila
21. feb 2008 16:12
Po fižolu bomo imeli manj težav s "plinifikacijo", če smo ga kuhali skupaj z žličko kumine.
Cila
21. feb 2008 18:03
Na Japonskem so izumili čebulo, ki ob sekljanju ne povzroča več solz, kaj več, ko izvem
Anamarija
21. feb 2008 18:29
Ja veš da, tega pa ti ne verjamem. To je glih tak, kak da bi rekla, da so izumli deda, ki ne povzroča solz. tumpika
22. feb 2008 10:44
Krte se da spravit tudi tako,da se v zemljo zakopljeje steklenice,ki z vratom gledajo ven (moti jih piskanje vetra) Roncolino
22. feb 2008 18:05
Če nucam malo narezanih orehov, jih dam v polivinil vrečko in par krat poknem gor s tolkačem za meso. tumpika
23. feb 2008 1:56
Tumpika, jaz tako drobim tudi albert piškote. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
23. feb 2008 9:00
Kak sma mije2 pametni, jeli? Še eniga pametniga mam: Če me kaj moti v stanovanju, kaka "svinarija" pa to, vzemem rukzak pa pičim samo gor. tumpika
23. feb 2008 10:34
Roncolino je napisal/a: |
Krte se da spravit tudi tako,da se v zemljo zakopljeje steklenice,ki z vratom gledajo ven (moti jih piskanje vetra) Roncolino |
27. feb 2008 21:20
Če želite lepe in bele zobke, zmešajte žličko limone in pol žličke sode bikarbone in s tem namažite zobe, nato pa jih čisto normalno umijte. Fuuul pomaga, sam ne pretiravati, ker lahko kislina, ki je v limoni uniči sklenino. Preverjeno. Izvajam 1x mesečno in rezultati so očitni.... Lep večer vsem od
28. feb 2008 7:29
Tumpika, tistemu tolkaču mi rečemo "babatuk" klavdijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Domači Ferrero Rocher