18. feb 2008 12:25
Anamarija nisem vedela tega- in če to drži imaš prav- FENOMENALNA IDEJA!
Lep dan in veliko se smejte
18. feb 2008 12:25
Anamarija nisem vedela tega- in če to drži imaš prav- FENOMENALNA IDEJA!
18. feb 2008 13:25
Super, Anamarija. tega pa še tudi jaz nisem vedela. pri naslednjem cvrenju bom vsekakor uporabila tao idejo.
Kyara
18. feb 2008 14:00
Jaz trdovratne madeže premažem z navadnim prilom za pranje posode...in grejo praviloma dol. Vendelina jr.
18. feb 2008 14:15
anamarija1
Izvedel sem nekaj fenomenalnega, morda za tebe nič novega zame pa, ko ocvremo peciva, meso.... ne damo v mrzlem olju kanček ruma zato, da potem lepo dišimo po cvrtju in predvsem da tudi prostor lepo diši po cvrtju.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 18. feb 2008 14:17:01
18. feb 2008 14:19
ežoj, ko jaz kuham cvetačo meni tako lepo diši, otrokom pa grozno smrdi ) klavdija
18. feb 2008 14:31
Meni cvetača dobesedno smrdi po prešvicanih nogavicah
18. feb 2008 14:41
Potrebujem nasvet: na bombažen pulover mi je špricnil jabolčni sok - ne pijača, ampak pravi sok. Ker nisem bila pozorna, sem pulover oprala, ne da bi ga s čim namazala. Madež je ostal. S čim bi lahko to spravila ven? Sedaj sem ga že večkrat oprala, namazala z vse mogočim, pa še vedno nič. Imate kakšno idejo oz. izkušnjo? limonca26
18. feb 2008 14:55
ežoj je napisal/a: |
anamarija1 Izvedel sem nekaj fenomenalnega, morda za tebe nič novega zame pa, ko ocvremo peciva, meso.... ne damo v mrzlem olju kanček ruma zato, da potem lepo dišimo po cvrtju in predvsem da tudi prostor lepo diši po cvrtju. ežoj Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 18. feb 2008 14:17:01 |
Ja, verjetno je tudi dobro, predvsem slaščice. Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 18. feb 2008 14:58:33
18. feb 2008 15:39
Anamarija1, podoben nasvet sem dobila z receptom za cvrenje krofov. Ko sem ga napisala na forum v eni debati o krofih, sem bila dodobra ok*rcana, češ da bom na ta način vsak čas zažgala kuhinjo . Pa ni hudega, če ga daš v mrzlo olje, sploh ne šprica. Na to, ali kaj manj diši po cvrtju pa žal nisem bila pozorna.
Cila
18. feb 2008 16:27
Meni tudi cvetača smrdi, ko se kuha, ampak narejena mi je pa zelo dobra. Ne smrdi toliko, če v vodo vlijemo malo kisa ali mleka (mleko baje tudi zato, da ohrani belo barvo in ne porumeni). Dober trik je tudi, da se nam kisla smetana ne sesiri v omaki ali moka ne zgrudi, da kak deci vrele omake iz lonca, v katerem se kuha, vlijemo v malo posodico in v to omako vmešamo kislo smetano in dobro premešamo, da je kremasto. Potem to mešanico vlijemo nazaj v omako, ki se kuha in premešamo. Garant uspeh, kremasta omaka. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Ajdovi svaljki s kislo repo