2. okt 2012 10:36
Tigrov grič - še berem. Če bi imela čas, bi jo prebrala na mah.
2. okt 2012 10:36
Tigrov grič - še berem. Če bi imela čas, bi jo prebrala na mah.
2. okt 2012 17:43
Sarin ključ-vsekakor priporočam!
adalbert
4. okt 2012 5:25
KONČNOOOOOOOOOO. Dobil DOBIMO SE V SLAŠČIČARNI! V veselo branje ob spremljavi čaja, deke, domačih keksov ter nežnih tonov jazza!
PERFEKCIJA!
4. okt 2012 9:50
Anita Diamant: Rdeči šotor. Opisuje življenje svetopisemskih oseb v tistem času in do sedaj, kar sem prebrala, sem bila že večkrat šokirana. Npr.: rodi se otrok z zajčjo ustnico in ga pustijo umreti izza šotora....
pultica
7. okt 2012 13:27
Ravno prebrala: Mark Haddon, Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa. Izredno zanimiva knjiga, napisana z vidika petnajstletnega fanta avtista.
jedert
7. okt 2012 14:42
Začela brati,NA KALU(sprehod skozi preteklost ,krajev današnje občine Naklo)
Milži
7. okt 2012 18:12
Petdeset odtenkov teme :)
Bojanca
7. okt 2012 18:13
Hja, tega pa nisem vedela, da obstajajo moške in ženske knjige! česa vsega se ne naučiš tu gor! In kakšna je poglavitna razlika? Kako določimo, katera je moška in katera ženska? So kakšni posebni znaki?
cervus
7. okt 2012 18:39
Na primer Hazarski besednjak ima moški in ženski izvod, pa mi nikoli ni uspelo ugotoviti razlike. lp, proxima
7. okt 2012 19:46
Binko83 je napisal/a: | ||
resno to sprašuješ?????? uf....
|
In resno prosim tudi za resen odgovor....
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Galette z zelenjavo
Pure testenine z dimljenim lososom