18. okt 2012 19:50
Jurij Gustinčič: Nadstropja Amerike
Paolo Santonino: Popotni dnevnik
18. okt 2012 19:50
Jurij Gustinčič: Nadstropja Amerike
Paolo Santonino: Popotni dnevnik
21. okt 2012 23:05
Khaled Hosseini: Tek za zmajem
kalcicl
23. okt 2012 19:08
Pred kratkim sem na dušek prebrala Jose Saramango: Kajn in Elif Shafak: Bolšja palača ( morda zaradi nenehnega prigovarjanja morja), z nekaj več "požirki" pa Marcela Serrano: Kar mi leži na duši (morda sem se prevečkrat spomnila na ežoja ).
lp
mzm
25. okt 2012 18:02
KATHRYIN STOCKETT -Služkinje, je knjiga, ki skozi humor pripoveduje tragiko črnskih služkinj v šestdesetih letih prejšnjega stoletja.Knjiga ki te ne pusti ravnodušne.Priporočam!
adalbert
26. okt 2012 9:12
kalcicl je napisal/a: |
Khaled Hosseini: Tek za zmajem kalcicl |
Superca, ena ljubših.
Končala Peskovnik Boga Otroka od Dese Muck. Tko-tko.
rag_doll
26. okt 2012 9:36
Jurij Gustinčič: Nismo angeli
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
26. okt 2012 11:06
kalcicl je napisal/a:
Khaled Hosseini: Tek za zmajem
Kalcicl, preberi še drugo njegovo knjigo, Tisoč veličastnih sonc (če je že nisi), ta je name naredila še večji vtis. Zdaj pa berem Zorkovo Knjigo mrtvih. Preplet zgodovine, kulinarike, anekdot..., njegove opombe in pripisi so pa itak čez vse .
neny111
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Kraljevska jajčka s holandsko omako