2. avg 2010 21:47
Anna Wambrechtsamer - Danes grofje celjski in nikdar več ( na žalost, veliko žalost )
vanjatajnsek
2. avg 2010 21:47
Anna Wambrechtsamer - Danes grofje celjski in nikdar več ( na žalost, veliko žalost )
vanjatajnsek
2. avg 2010 21:48
Mimogrede - se bi lahko v tem primeru pisalo grofje Celjski z veliko začetnico?
lp,
vanjatajnsek
2. avg 2010 22:24
Sem šla gledat mal po internetu, pa ponekod piše v veliko, ponekod z malo. Ampak po mojem mnenju bi se moralo pisati z veliko, saj je družinsko ime oz. nekaj takega kot priimek (npr. kot Podlimbarski, itd.) Ulrik Celjski - "celjski" se vedno piše z veliko, torej se bi tudi pri grofih moralo.
lp
cervus
3. avg 2010 8:19
elaphus je napisal/a: |
Sem šla gledat mal po internetu, pa ponekod piše v veliko, ponekod z malo. Ampak po mojem mnenju bi se moralo pisati z veliko, saj je družinsko ime oz. nekaj takega kot priimek (npr. kot Podlimbarski, itd.) Ulrik Celjski - "celjski" se vedno piše z veliko, torej se bi tudi pri grofih moralo. lp cervus |
Podpišem.
Blanchy
3. avg 2010 8:20
Aja, pa knjiga je res super!
Blanchy
3. avg 2010 12:01
PLES BOGOV-Norma Beishir-zelo napet roman,ljubezenski,ki drži napetost do konca
TEK ZA ZMAJEM-ta knjiga me pa žal ni navdušila
mesni
3. avg 2010 18:49
Prebrano v zadnjem mesecu... James Patterson - Kocka je padla (kriminalni roman, ki na eni strani opisuje umor senatorja na drugi strani pa umor majhne deklice) Dan Brown - Da Vincijeva šifra Patricia Highsmith - Ripley pod rušo (drugi iz serije romanov o Tomu Ripleyju, prikaže ga kot premišljenega in krutega); ter Ripley pod vodo (tretji roman iz serije) Anita Amirrezvani - Kri cvetlic (opisuje življenje vaškega dekleta, ki po smrti očeta odide živet k sorodnikom in se tam nauči skrivnosti izdelovanja prefinjenih preprog, ki je rezervirana samo za moške) Lisa See - Snežna roža in skrivnostna pahljača (opisuje zgodbo žensk na Kitajskem, ki zelo nazorno opisuje obvezovanje nog (lomljenje kosit, ipd)) MimaŠ - Mavrica v pločevniki (resnična zgodba o boju za življenje. Opisuje soočanje z diagnozo rak...) Petya
3. avg 2010 19:06
Še berem Cecelia AHERN - KAM SI ODŠLA Meni je TEK ZA ZMAJEM ena najboljših knjig. mariborčanka
6. avg 2010 22:32
Pričakovana....je kdo bral in mnenje o tej knjigi ? Hvala mišika
6. avg 2010 23:39
Košček zemlje - Laird Elizabeth
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Carbonara s krompirjevimi tortelini