28. jul 2010 16:53
Sandra Brown - Nebeška vročica (njena najboljša do zdaj); čakam še na Zrcalna podoba Christina Dodd - Do vratu v težavah Lakica
28. jul 2010 16:53
Sandra Brown - Nebeška vročica (njena najboljša do zdaj); čakam še na Zrcalna podoba Christina Dodd - Do vratu v težavah Lakica
28. jul 2010 20:02
Doma imam še:
Elzabeth Adler - Povabilo v Provanso
Rozamunde Pilcher - Drugačen pogled
Sandra Brown - Ne pošiljaj mi rož
Lauren Weisbergen - Lov na diamantni prstan
andreja č.
29. jul 2010 6:40
Richelle Mead - Vampirska akademija, Ledeni ugriz... primerno za mlade od 10 leta naprej.. pa očitno od 40 naprej tudi Kerstin Gier - Nevesta je žal rekla ne.. berljivo Tina
29. jul 2010 13:23
sara.vidmar je napisal/a: |
Proxima, SSKJ pravi tako: notóričen -čna -o prid. (ọ́) knjiž. splošno znan zaradi slabih lastnosti, značilnosti: notoričen reakcionar / notorična četrt za prostitucijo razvpita, zloglasna ♦ med. notorični pijanec kdor je stalno bolezensko nagnjen k uživanju alkoholnih pijač // splošno znan sploh: potrdil je svojo notorično nadarjenost za glasbo; stvar je dovolj notorična, zato je ne bomo podrobneje navajali / ekspr. njegova solidnost je prav notorična notórično prisl.: notorično duhovit pisatelj ♪ sara |
29. jul 2010 13:30
kristy je napisal/a: |
Richelle Mead - Vampirska akademija, Ledeni ugriz... primerno za mlade od 10 leta naprej.. pa očitno od 40 naprej tudi Kerstin Gier - Nevesta je žal rekla ne.. berljivo Tina |
29. jul 2010 14:07
@sonci, za začetek preberi moj post, v katerem se spotikam v notorično branje, da ne boš še naprej trdila, da sem se spotaknila v eno samo besedo, potem ti bom pa še lepo počasi razložila takole: za notoričnega pijanca obvelja človek, katerega pijanstvo je differentia specifica že do te mere, da zanj ne rečejo več "to je Janez, mizar" ali "Janez, oče šestih otrok", ampak "to je Janez, pijanec", oziroma "tisti pijanec Janez", vse dokler ne Janeza pri predstavitvi nazadnje že kar izpuščajo in ga nadomestijo s "tistim pijancem", navedeno označevanje se pa tipično dogaja za Janezovim hrbtom. In nekam težko si predstavljam, da bi kakšni strastni ali nenasitni ali neustavljivi bralki za hrbtom šepetali "ona je pa taka huda bralka, veš" in se pri tem malo spačili v tistem nenadkriljivem užitku narcizma minimalne razlike, ko je nekdo vsaj malček slabši od tebe. Tako, zdaj se lahko poglobiš v semantiko in semiotiko tega sporočila, potem, ko boš prepričana, da si ga razumela, bova pa malo bolj pametni kar obe.
29. jul 2010 20:31
Shana I.del Engie
29. jul 2010 20:53
Pika nogavička, glede Marqueza ... Sama sem prebrala nekaj njegovih knjig, ker mi zeloo sede. No in da te potolažim, je bila Sto let samote daleč najtežja med njimi. Ostale so veliko lažje berljive. Tako, da kar pogumno :) magnolija
29. jul 2010 20:56
Berem Strasna zapravljivka se poroči in Kurja juhica za delovno dušo:) l e a
30. jul 2010 6:38
Anita Shreve - Lučka v snegu Dvanajstletna Nicky Dillon in njen oče med sprehodom po zasneženem gozdu odkrijeta zapuščenega dojenčka in ga rešita iz smrtnega objema snega. breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Panakota z belo čokolado in penino