17. jul 2010 23:19
Julie GARWOOD: Razkošje časti, Dar, Nevesta, Skrivnost Sproščujoče poletno branje. mariborčanka mariborčanka
17. jul 2010 23:19
Julie GARWOOD: Razkošje časti, Dar, Nevesta, Skrivnost Sproščujoče poletno branje. mariborčanka mariborčanka
18. jul 2010 21:36
Pravkar prebrala Cecelia Ahern Če bi me videla - dobra sedaj berem Guillaume Musso Ker te ljubim - še boljša buča
19. jul 2010 8:09
Grover Brian: Poljub iz Rusije (zelo dobra, resnična zgodba) lp
24. jul 2010 23:59
Še ena, ki jo morate prebrati - Paolo Giordano: Samotnost praštevil.
25. jul 2010 0:05
Pika Nogavička je napisal/a: |
Čeprav me je zdaj Marqueza malo strah... |
25. jul 2010 8:56
Mary Higgins Clark: Deklici v modrem Jannaa
25. jul 2010 15:51
Pika Nogavička je napisal/a: | ||
|
25. jul 2010 16:14
Vikica, sama sem prebrala od Meave Binchy Hiša na Tari - zelo priporočam, doma pa imam za prebrati še Pri Quentinu in Večerni tečaj. Danes sem končala z branjem knjige Za mojo malo - Tony Parsons; resnična, žalostna in hkrati zanimiva za branje. Moja naslednja bo Knjiga iluzij - Paul Auster. kordelina
26. jul 2010 14:02
Pozdravljene! Glede na to, da zelo rada berem, rada pregledam tudi mnenja v tem forumu.Zelo ste pridne, res veliko berete, res pa je tudi da so ,,okusi,, tudi tukaj različni. No, mogoče bo kateri všeč knjiga , katero sem kar nekaj časa iskala in nisem mogla do nje,saj nisem vedela pravega naslova. Vedela sem le delček vsebine in to, da je to resnična zgodba slovenske pisetajice. Meni ni žal , da sem jo prebrala!! Joža Oplotnik-DVE ZLATI SRCI Lepe počitniške dni ob branju!! j04 Sporočilo je spremenil(a) j04 dne 26. 2010 14:03
26. jul 2010 14:32
Heh, za notorične pijance sem že slišala, za notorične bralce pa še ne, kako pa to zgleda??:)))) Sicer se pa vsakomur zgodi, da kake knjige ne more prebrat, včasih se jo splača odložit in poskusit kdaj kasneje, včasih je pa pravi čas zanjo že nepovratno (?) minil (spomnim se, kako sem v srednji šoli požirala Hesseja ali *ashamed blush* Erico Jong, pa dandanes ne morem spraviti dol ne prvega ne druge - jaz namreč knjige, ki so mi posebno pri srcu, vsakih nekaj let recikliram, in pogosto z zanimanjem ugotavljam, kako se moj odziv nanje spreminja). Redke, pa toliko bolj dragocene so tiste, v katerih lahko uživajo vsi od 9. do 120. leta (tako kot je Sean Connery, bolj se stara, lepši je :)) lp, proximaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Rižek z lososom