21. maj 2010 13:31
Rdeča zanka - govori o darovanju organov.... Zelo pretresljivo, piše o stvareh, o katerih vsaj jaz nisem bila pravilno poučena... Longeta
21. maj 2010 13:31
Rdeča zanka - govori o darovanju organov.... Zelo pretresljivo, piše o stvareh, o katerih vsaj jaz nisem bila pravilno poučena... Longeta
21. maj 2010 15:29
V tem tednu prebrala dve knjigi in sicer od Linde Howard: Mackenziejeva gora in od Jennifer Crusie: Lahkoživke Jannaa
23. maj 2010 11:54
Zaželela sem si nekaj lahkotnega in prebrala Čudežne roke od Konsalika. Zanimiva knjiga, ob kateri pričneš razmišljati o razsežnostih mogočega. Kaj se skriva v nas? Kakšna je dejanska moč nekaterih poklicanih? Verjamem namreč, da nekateri med nami imajo čudežno moč. Škoda samo, da je med njimi sigurno 98 % "šalabajzerjev".
23. maj 2010 12:02
Čudežne roke sem si že dolgo nazaj kupila in jo vsake toliko časa preberem...še vedno mi je dobra. angie
23. maj 2010 15:48
Joj, komaj sem se prebila skozi Zlikane gube, štrleči balkoni Pa who the f.. se sekira pri štiridesetih... pri 45 pa lahko že mičkeno Tina
23. maj 2010 19:30
Kathleen Woodiwiss-Ljubiti tujca Predtem prebrala Ruševine-sem si jo nesla s seboj v nočno ampak sem mogla nehat brat,saj me je blo preveč strah ;-)) tatam
14. jun 2010 3:46
Malo se potikam po Švici: Durrenmatt: "Der Verdacht" in "Die Physiker". (depresivno, sem ugotovila, da je moja nemščina malo zarjavela, ampak vseeno obe prečitani v enem dnevu ).
James Patterson: "Beach road" v delu, pripravljena je Portnojeva pritožba od P. Rotha, pred časom prečitala njegovo Human stain.
Še vedno se spogledujem s knjigo: Sto let samote.... ne vem, nad to knjigo sem totalno obupala, pa samo še ene 100 strani imam do konca. Verjetno bo tako tudi ostalo.
Vanja
14. jun 2010 20:46
Rachel Gibson-Noro privlačen domov sem si prinesla tudi prvi dve knjigi Lipa zelenela je-a še čakata na "obravnavo" tatam
15. jun 2010 21:11
Rachel Gibson: Naravnost v tarčo (lušna, o hokejistu in novinarki). buča
15. jun 2010 21:14
Nika Maj: Iskanje izgubljenega fanta( resnična zgodba, zame zelo čustvena) PetraMKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)