26. avg 2007 1:35
Jaz pa zdaj berem Love food, love Paris. Sline kar tečejo...Mamamia mamamia
26. avg 2007 1:35
Jaz pa zdaj berem Love food, love Paris. Sline kar tečejo...Mamamia mamamia
27. avg 2007 22:12
To poletje; Bela masajka, Zbogom Afrika, sem si jih kar kupila, ker že pol leta čakam v knjižnici pa nič, Živa zažgana, Poročena pod prisilo, Grajske gospe, ljubezen in sovraštvo- ta mi je bla pa ful dobra sem jo v 2 dneh prebrala! Rojstvo Venera- tud dobra. Usode Foxovih- zelo dobra ( že tretjič prebrala) Žalostne kurbe mojega življenja- kar neki, mi ni bla všeč- biba
28. avg 2007 13:08
Ljubezen in predanost - Erica James.
Odlična knjiga, polna topline, predanosti, na momente tudi obupa, skratka življenjska knjiga, ki jo priporočam vsakemu, da jo prebere.
lp
Marjana
28. avg 2007 13:55
Philippa Gregory: Druga sestra Boleyn. Zanimiv pogled v zgodovino in življenje angleške kraljice Anne (Boleyn) in njene sestre. V dveh delih. Trenutno pa ponovno, kot sem že napisala, Zajčje leto. Neznansko uživam... Kozmeja
28. avg 2007 17:55
Betty McLellan - Na pomoč! Moj moški je fantek! Drejček
29. avg 2007 7:07
Frances Mary Hendry: Chandra - prebrala na dušek (ne vprašajte, kolk sem zaspana ), o enajstletni Indijki, ki jo poročijo, mož umre, njo krivijo za njegovo smrt,........ groza, ne moreš verjet, da je kaj takega mogoče -dogaja se v sodobnih časih, višek modernosti zanje pa je, da jo bo mož klical po imenu!!??
LP
cervus
11. sep 2007 18:53
Renato Baretić: Osmi poverjenik. Zelo, zelo dobra. Pravkar zaključila z branjem in sem navdušena.
11. sep 2007 20:54
Nathacha Appanah: Annina poroka. Beri pa vidi! tumpika
11. sep 2007 20:58
Kate Cann: Pozor, mokra tla in Pozor, globoka voda (čaka me še 3. del: Pozor, samo za plavalce). Najstniška literatura, ampak vredno branja (prebrala na priporočilo elaphus).
rimljanka
12. sep 2007 12:45
Michael Veinweigh (upam da sem prav napisala) Letoviščarji - zelo teatralno napovedovan češki humor, ki pa me je v primerjavi z njegovimi prejšnjim deli malo razočaral. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi TincaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Fokača s paradižnikom in timijanom