20. avg 2007 13:15
Plamen in cvet, krasen roman, zares ne moreš vstran lp valči
20. avg 2007 13:15
Plamen in cvet, krasen roman, zares ne moreš vstran lp valči
21. avg 2007 15:25
Še po mojem izboru dve omembe vredni lahkotno branje: Škrlatno pero za vse, ki marate detektivke po vzoru Dana Browna: Božji vohun ostalih 10 pa je bila bolj klavrna bera... tabina
22. avg 2007 10:14
Walter Mosley-Srečni sin Prebrala na mah-dobra knjiga,malo za jokat....priporočam!! tejka77
22. avg 2007 12:03
Trenutno berem Dekle na poziv. Jelenckova
22. avg 2007 12:26
Jill Mansell: Making your mind up - za romantične duše, jasno, s srečnim koncem. Po prvem poglavju sem odložila Barufa in kažin od Franja Frančiča - preveč pijančevanja za moj okus. Ob mojem fotelju se je nabral tudi kup kuharskih knjig... (Sladka Evropa, Vlaganje, Kruh, Boug žegnaj). Še enkrat pa bom z veseljem prebrala Zajčje leto od Paasilinne. Za obujanje spominov in nov zalet. Kozmeja
22. avg 2007 19:42
Jaz sem brala knjigo od Romane Berni Ljubezen ni le beseda,ampak mi je ni uspelo prebrati do konca,saj mi jo je sin po pomoti vrnil v knjižnico.Zanima me če jo je kdo prebral in mi zaupa konec knjige. LP sterkuš
22. avg 2007 22:22
Anna Funder: ZLOGLASNI STASI Conn Iggulden: IMPERATOR RIMSKA VRATA Arto Paasilinna. GOZD OBEŠENIH LISIC Renato Baretić: OSMI POVERJENIK limonca26
23. avg 2007 8:09
sterkuš je napisal/a: |
Jaz sem brala knjigo od Romane Berni Ljubezen ni le beseda,ampak mi je ni uspelo prebrati do konca,saj mi jo je sin po pomoti vrnil v knjižnico.Zanima me če jo je kdo prebral in mi zaupa konec knjige. LP sterkuš |
23. avg 2007 21:02
Hvala Klea.Si mi kar dosti povedala,v glavnem kar sem zamudila.Sedaj že berem drugoknjigo od Elisabeth berg RECI KDAJ.Upam,da bo zanimiva,sem še na začetku. LP sterkuš
23. avg 2007 23:25
Knjige mojega letošnjega poletja, ki sem jih prebrala na mah in jih priporočam: - P:S. LJUBIM TE, C. Ahren - SKRIVNOST ŽIVLJENJA ČEBEL, S.M. Kidd - MOŠKI IN ŽENSKA, T. Parsons - MOŠKI IN FANT, T. Parsons - POŽELJENJE , A. Quick - VSILJIVKA LINA, R. Berni bistricaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Pašta s pivom in slanino