26. sep 2007 10:36
za rojstni dan sem dobila knjigo Dnevnik Anamarije. Tako da zdaj moram to prebrati Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
26. sep 2007 10:36
za rojstni dan sem dobila knjigo Dnevnik Anamarije. Tako da zdaj moram to prebrati Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
26. sep 2007 13:42
tatam je napisal/a: |
Trenutno berem Nora Roberts-Rojena iz sramote.Dobra knjiga,kot vse njene! Predtem sem končno prebrala Vrnitev v Barsaloi-Corinne Hofman(bela masajka) Še prej pa Medeni tedni od Pattersona-noro dobra!!! tatam |
Če rada bereš romane Nore Roberts, preberi tudi Modro dalijo in Modri dim, tudi jaz sem na dušek prebrala Pattersonove Medene tedne.
Marjana
26. sep 2007 14:18
Ojla, da se vam tukaj še jaz pridružim in se vam tako vsem zahvalim za R E C E P T E ;))) Evangelij po Mariji Magdaleni Umor v Vatikanu - prva knjiga, ki sem jo končala brati z ODPRTIMI USTI.. Abesinec - še berem Skok v smetano - Izpoved iz Harema Kraljevina izza tančice Do zadnjega trenutka Preživela z volkovi - enkratna Čarovnica iz Portobela .... ko se jih še spomnim.... bom dodala seznam.... eranna24
3. okt 2007 19:41
Trenutno berem Trije v postelji-dobra,prejšnja je bila Zimska vrtnica-odlična.
3. okt 2007 19:50
Aksinja Kermauner: Dnevnik Hijacinte Novak - v znamenju tehtnice, v znamenju vodnarja, v znamenju škorpijona - men so kar luštne, vse tri.
LP
P.s. Sem mislila, da sem že napisala, potem sem ugotovila, da še ne: Marinka Fritz Kunc: Kam gredo ptice umret - pretresljiva, kot večina njenih
cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 03. okt 2007 20:03:21
3. okt 2007 20:29
Toplo priporočam: Ob reki Piedri...sem sedela in jokala Miljenko Jergović - Sarajevski marlboro Luis Sepulveda - Starec ki je bral ljubezenske romane Zelo berljive knjige.... Majuscka
3. okt 2007 20:36
Pravkar končana: Nicholas Sparks: Viharna noč. Priporočam, zelo, zelo.
Že prebrala Modra dalija Nore Roberts, berljiva, kot vse njene.
Načrtujem pa Sebični gen (moram še v Svet knjige ponj).
rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 03. okt 2007 20:37:25
3. okt 2007 21:48
Ravnokar berem KAVK>E super knjiga /2 svetovna vojna/, pa Imperatorja 3 del super zgodovonskeknjige pa Marco polo tudi, kogar zanima zgodovina Lahko noč vsem skupaj tarčica
3. okt 2007 22:37
Ravnokar sem prebrala Feri Lainšček: Namesto koga roža cveti, ker me je od nekdaj zanimalo kaj ima to veze s Kreslinovo pesmijo. Dobra knjiga, priporočam. magnolija
17. okt 2007 21:46
Dostojevski: Zločin in kazen (1. in 2. del) Tolstoj: Vojna in mir ( vsi deli) Dan Brown: Da Vincijeva šifra Digitalna trdnjava Angeli in demoni Conn Iguldenn: Imperator (trije deli) ronja_rajhKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Tajski rdeči curry