Ločevanje živil 90. dni - 5. del

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

6. feb 2009 14:16

pozdrav vsem skupaj... ugotovila sem,da nisem edina na sadnem dnevu malo prej sem prišla iz daljšega sprehoda-evo,zdaj pa kosilo-stročji fižol z brokolijem,prelit z zelenjavno omako-da bom imela občutek,da jem kosilo za večerjo si bom pa privoščla bananine žličnike s sadno omako-recept tudi iz revije rina. lep pozdrav... cheleste

bremec2  

član od: 22.2.2008

sporočila: 64

6. feb 2009 14:19

Punce, super ste. Mi je dosti lažje, če imam neko spodbudo. Doma mi itak ne verjamejo več, da bom uspela (ker prepogosto obupam). Saj v glavi imam razčiščeno. Naj povem, da sem v zadnjih 3 al 4 mesecih izgubila že 5 kg, ampak na račun bolezni in ne hujšanja. Zdaj pa sem se odločla, da bo šlo še teh (vsaj) 7kg dol. Ampak ko zadiši kaj dobrega, pa se ne morem upret. In skoraj vsak dan sem na tehtnici, da skrbim, da ne bi šli kg nazaj gor in da jih vsaj obdržim. Ah bo že! Jutri se začne nov dan in z njim nov list v mojem življenju. Skupaj z vami! Hvala za vzpodbudo pa se še kaj beremo! Lp bremec2

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

6. feb 2009 14:51

bremec2,lep pozdrav tudi z moje strani. ja,danes je sadje,mene je pa z vso silo napadel prehlad,če ne še kaj hujšega.in ker se počutim,kot da me je povozilo 100 tovornjakov,pa si tega ne morem privoščiti,sem pojedla juho.jeb.. ga.Bom morala pa kak drug dan za takale grehe plačevati.ko se pozdravim,pa v bližnji prihodnosti še en vodni dan,čeprav mnogo prekmalu. takole to gre pri meni.malce mi manjka moči,da zrihtam vse tri moje bejbe,sploh najmlajšo,ampak bo že.Jutri me je prijateljica povabila v tajsko restavracijo,upam ,da me zdravje ne izda,kajti po dieti se mi super izide,da lahko jem meso in zelenjavo. vsem,ki ste danes na sadje,kar pogumno,sedaj smo že navajene,kajne? antaja

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

6. feb 2009 20:03

No pa je spet en sadni dan mimo.Jutri pa skuta in kefir.Ne čutim neke želje po mesu,čudno,a ne. Javite se kaj in napišite kako vam uspeva.Meni ,kar gre brez prekrškov.Sem bila danes na obisku pri starših in so mi ponujali kuhana dimljena rebra.Pa sem brez problemov odklonila,nato so mi pa ponudili sadje.In sem si privoščila ,jabolko in mandarino in je večerja končana.Doma sem malo premišljevala,kako resno jemljem to dieto,da sem se lahko uprla rebrom.Čeprav ne bi bilo nič,če bi se enkrat pregrešila,ampak se nisem.Sem vesela(zelo) renata69 http://renata69.moj-album.com/

sonic  

član od: 1.3.2006

sporočila: 319

6. feb 2009 22:16

Sadni dan je mimo. Jutri si pa privoščim puranjo kračo. Mljask. sonic

Joan  

član od: 12.12.2006

sporočila: 153

6. feb 2009 22:46

cheleste, nočem pokvariti veselja, stročji fižol sodi med Š stvari... Joan

cheleste  

6. feb 2009 23:03

ja,vem,ampak mladi stročji fižol,pravijo,da je dovoljen-sicer ga je bilo pa tako malo zraven,da menda ne bo hudega. pozdravček cheleste

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

6. feb 2009 23:35

Lepo pozdravljeni vsi, še posebaj pa novi članici. Želim vama veliko trdne volje in pametnih odločitev vsaj kar se tiče hrane Tebi KlavdijaB pa vse čestitke za izgubljene kilogramčke, še malo pa boš dosegla željeno težo. Za mano pa je škrobni dan, ki je minil v znamenju riža. Pravzaprav sem imela riž samo za večerjo, ker sem bila cel dan odsotna, sem za kosilo pojedla dva kakija. Zdajle sem kar malo lačna. Jutri pa bodo na vrsti špageti z orehi in puding. Mislim, da je puding na OH dan dovoljen. Drugače pa pogrešam tudi sadne jogurte z žitaricami. Ja pa Deklino tudi pogrešam sabina69

cheleste  

6. feb 2009 23:46

tudi jaz zelo pogrešam jogurt,ki sem ga prej jedla skoraj vsak dan. no,jutri imam beljakovinski dan,pa si ga privoščim... cheleste

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

7. feb 2009 0:43

Ojla! še en sadni dan je za mano,ki sem ga s težavo zdržala,Jupi jutri oz. danes pa mesek!! Sem pravkar iz službe ,lačna kot hudič.Še enega prižgem in grem spat. Nočko!! gardelin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti