18. jan 2009 11:06
HVALA ZA NAJLEPŠE ŽELJE....IN VZPODBUDNE BESEDE....V ponedeljek torej testenine....danes pa kaj pride pod zob hvala vam Moram vam povedat, da se počutim malo manj težko - pa ve? NAJA74
18. jan 2009 11:06
HVALA ZA NAJLEPŠE ŽELJE....IN VZPODBUDNE BESEDE....V ponedeljek torej testenine....danes pa kaj pride pod zob hvala vam Moram vam povedat, da se počutim malo manj težko - pa ve? NAJA74
18. jan 2009 11:56
Naja tudi jaz ti čestitam,vse naj naj.................. Moja hčerka ima v torek roj.dan, tako, da bom jaz v soboto, ko ga praznuje tudi grešila................ampak saj smo samo ljudje, kajne ?............ Lep pozdrav vsem sotrpinkam, pa obilo sonca zunaj in v srcih... Naj vam bo v cvetju --- daby
18. jan 2009 12:00
NAJA74 vse najboljše in uspešno hujšanje ti želim! Vandolina
18. jan 2009 12:08
Nisem bila doma včeraj do 22.00 ,danes pa v službi tako da sem zdajle kar nekaj časa brala. diete se striktno držim ,samo včeraj popoldan sem imela drugačno večerjo kot kosilo,ker nisem bila v svoji kuhinji,grešila pa nisem... Popoldan pa malo na sonček... lp petardica
18. jan 2009 12:22
Pridna petardica,da se ti uspe tako držati.Saj jaz se v bistvu kar držim,tudi tehtnica kaže tako,samo če se pregrešim,se ne obremenjujem preveč,ker drugače bom samo slabe volje. antaja
18. jan 2009 13:28
Antaja,hallo potrudi se ne grešit,da bomo čez tri mesece lepše....saj ne morem rečt,da jaz ne bom zaenkrat še nisem. lp petardica
18. jan 2009 14:31
saj ni problem v potrudi se,samo enostavno kile oz.hujšanje ravno ni bistvo življenja.je trenutno velik del tega,ni pa vse.saj sem pridna,tud telovadim,ampak zaradi enega kiksa,se res ne bom sekirala.super pa za vse,ki ste 100%.kar tako naprej antaja
18. jan 2009 14:54
Pri prejšnji dieti nisem bila 100% pa tudi do konca najbrež ne bom.Vmes bo nekaj praznovanj ,bom pa poskusila zdržat čim dlje časa.... bodite pridne. petardica
18. jan 2009 15:07
no ja,katera je rekla,da smo samo ljudje antajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Zeljne krpice