Ločevanje živil 90. dni - 5. del

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

17. jan 2009 10:17

Ojla!

Krvanice naj ne bi jedel med ločevalno dieto. Kri je beljakovina, pa tudi v krvavicah je meso (glavina, pljuča, špeh). Jaz bom pojedla kakšno po dieti.

Včeraj je bil moj beljakovinski dan. Za kosilo sem pojedla pleskavico, pečeno papriko in solato, za večerjo pa popečena telečja jetra na solati. Za čuda ni bilo nobene krize. Danes pa še ne vem, ali bo krompir ali riž.

Andreja, tudi meni je bil vitaminski dan ubitačen, sem šla kar ob 21h spat, če ne bi se zapodila v hladilnik.

Lep dan vsem

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

17. jan 2009 11:30

Lep pozdrav vsem, sadni dan je minil, danes pa kaj bolj konkretnega. Se mi že kuha goveja juha, zraven pa skleda solate. Za vse, ki še nimate knjižice 90 dnevna dieta in bi jo imela v originalu, je danes priložena časopiso Večer in ostaja v prodaji do naslednje sobote Bravo Karnak!! Meni je bilo tudi včeraj težko, mislim, da je bil tudi tak dan Povejte mi koliko časa se kuha leča, jutri bom jedla krompirjev narastek z lečo in korenjem andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 17. jan 2009 11:31:38

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

17. jan 2009 12:45

DAN! Antaja - dobrodošla med nami Včerajšnji dan preživela uspešno....čeprav mučno Danes pa nas čaka mesekkkkkkkkkkkkkk NAJA74

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

17. jan 2009 12:57

pozdrav tudi tebi NAJA74.piščanček z gobami,solata in juha.superca.čeprav sem imela v načrtu bučke,pa se ni izšlo za v trgovino antaja

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

17. jan 2009 16:42

Drage moje, ko imate sadno-zelenjavni dan si lahko skuhate zelenjavno juhico. Na 1/2 žlički olivnega olja popražite čebulo, dodate zelenjavo: cvetačo, kolerabo, korenček, brokoli, ohrovt (lahko tudi zmrznjeno zelenjavo) malo popražite in zalijete z vodo. Dodate vegeto, žličko rdeče paprike, malo čilija in kuhate, da se vse zmehča. Potem malo zdrobite z tistim za pire krompir mečkat. In to je to, lahko pojeste za kosilo in še popoldan. Recept je izproban, za informacije pa sem poklicala v revijo Rina in mi je sama povedala, da naj si na sadno-zelenjavni dan skuham zelenjavno juho. Tudi jaz sem prej jedla samo sadje in je bilo zelo mučno. Sedaj, pa se skuper počutim na sadno-zelenjavni dan. Je pa res, da je v Rinini knjigi pisano samo o sadju, nikjer pa ne piše, da lahko skuhaš tudi zelenjavo, če ti to bolj paše. Jeste lahko tudi mešano solato, radič, zeleno solato, paradižnik, kumare in začinite z 1/2 žličke olivnega olja, ali navadnega in sol in malo kisa. Upam, da sem kateri pomagala. Lp Vandolina

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

17. jan 2009 17:19

Za kosilo sem pojedla dve mali konzervi tune in malo kruha. Zelo dobro kosilo in drži celo popoldne, zato niti ne vem, če bom danes še kaj jedla. Za večerjo mogoče en navaden jogurt. Upam, da se bom sčasoma kaj bolje počutila, zdaj sem namreč brez energije. Najbrž je kriva tudi zima in premalo sonca. Želim vam lep večer in bodite pridne še naprej, Sy

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

17. jan 2009 17:36

Za kosilo sem jedla domač prezbošt in kruh.Tudi jaz najbrž ne bom več nič.Edino z vodo se bom napajala. Lep večer še naprej. renata69 http://renata69.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

17. jan 2009 17:57

Dekleta, kakšno dijeto imata? Če imata 90. dnevno, morata večerjat tisto, kar sta jedli za kosilo, samo pol manj!!!! Pa čeprav nista lačni. Vandolina

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

17. jan 2009 18:27

ampak vandolina ima prav.Če ne ješ,tudi želodec ne dela,torej manj kalorij kurite.večerja obvezna .pa ne mešati mesa in mleka,mesa in jajc,jajc in mleka na isti dan. antaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti