Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. jan 2009 18:27

A mogoče katera ve, na kateri dan bi se lahko jedlo kvinojo? Danes imamo škrobni dan. Za kosilo je bila vege jota, tudi za večerjo jo bom pogrela. Drugače pa danes čutim, da mi je malo padel cuker. Naslednji teden bo že bolje, prvih nekaj dni je najtežjih, potem gre pa na bolje. Držte se, grem napadat joto LP, Sy

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

6. jan 2009 19:56

lp Kulinarika zjutraj ni delala,pa vam nisem mogla nič napisat...drugače pa sem danes jedla krompirjevo solato in polnozrnat kruh,zdajle sem pa lačna. Najbolje bi bilo da grem kar spat a ne? Jutri pa bom jedla špagete z omako, mehko solato,za sladido pa sladek skutin zavitek. Res najbolje da se umaknem v posteljo,ker danes pa ni moj dan... Jutri bo bolje. čao petardica

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

6. jan 2009 20:01

ojla punca koliko nas je, zdej je pa fale forum res postal spet živahen, bravo. Naj vam zaupam, da sem pred enim mesecem prekinila dieto - po dveh mesecih- (zaradi veselega decembra) izgubila sem 9 kg čeprav sem čisto vsak dan zjutraj pila kavo z mlekom brez sladkorja, sploh se nisem zavedala, da delam prekrške. No zdaj sem ponovno začela in se prav fino počutim. Popijem veliko vode ali nesladkanega čaja z limono, se mi zdi da limona kar odplakne packarijo iz telesa. Danes sem jedla pire krompir z dodatki: česen, čebula, peteršilj, drobnjak in zelena, in zeleno solato je bilo zelo dobro. Jutri je moj najljubši dan, jedla bom vodne vlivance z drobtinicami in solato. Za ta dan imam res polno idej kaj skuhati pa vse je tako dobro, da se že vnaprej veselim. Težave imam vitamini. Prosim povejte, kaj boste jedle na sadni dan, pasalo bi kaj toplega a ne? Lahko noč vsem gaja1

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

7. jan 2009 4:00

Punce držim pesti za vse vas in še zase, pa poglejte, ob kateri uri!?

No, danes in jutri sta moja dneva. Danes bo za zajtrk 2 pomaranči, za malico okoli 13 pa 2 mandarini. Za kosilo popoldne špageti s paradižnikovim prelivom in zelena solata, za večerjo pa isto, samo pol manj.

Ja, piti pa je problem. Jaz sem si kupila 1/2 l flaško vode in sedaj gledam, da čez dan popijem vsaj 3 stekleničke. Tako imam neko kontrolo nad tekočino. Ko je juha, seveda to ni več obvezno.

Drugače pa pijem tudi domače zeliščne čaje, rada imam tudi sadne, domače, hehe, pa za kanček sladkorja, ker popolnoma grenkih ne maram. Edina razvada, ki sem si jo pustila pa je kava z kapljico mleka in pol manj sladkorja. To mi je v užitek, ki ga ne spustim iz rok.

Jutri je sadni dan, bom že pogruntala, kako ga preživim.Sadje pa ni problem, jabolka, hruške, pa pomaranče, kivi, kakšna banana za hudo krizo...Vedno po 2 kosa enakega sadja skupaj, mislim pa da bo za kosilo sadna solata brez cukra.

Naja74, potem pa sve na istem.   -25kg. Se bove spodbujale, da bo lažje šlo!

Moj ITM je 33, kar je odločno preveč. ko sem izračunala, sem kar debelo pogledala.Upam, da ne več dolgo. Držte se punce!

Kyara

trurskimed  

član od: 18.10.2005

sporočila: 8

7. jan 2009 8:03

Pozdravljene, tudi jaz imam dovolj kilogramov in resno bom prvič začela z ločevalno dieto. Imam kar precej preveč kilogramov, za enkrat je moj cilj znebiti se 20 kilogramov. Pri tem pa se mi postavlja naslednje vprašanje - kako si pravzaprav organiziralti in planirati jedilnik? delam vsak dan do treh, ob sredah do šestih, možnosti, da bi si v službi kaj naredila nimam. Razmišljam o tem, da bi si prejšnji dan nekaj skuhala in potem to prinesla v službo in malo pogrela in pojedla - mislim kosilo, saj z dvema sadežema v želodcu ne bi zdržala do 15. ure. Kako in kdaj pa vi kosite? Prosim vas za spodbudne besede in moralno pomoč pri hujšanju. Torej jutri začnem. lp trurskimed

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

7. jan 2009 8:23

Turski med,tudi jaz si hrano nosim v službo.Hvala bogu me ne moti če jem mrzlo .Zjutraj sadje,ob enih kosilo in ob petih večerja.Tako to poteka pri meni. Sem pa včeraj zvečer imela krizo,danes pa sem že dobra.Mislim da so prvi dnevi najhujši. Za kosilo danes makaroni in solata,popoldan pa bo jabolčni zavitek.. Ta se mora še speči. lp petardica

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

7. jan 2009 8:38

Dobro jutro sotrpinke. Dva dneva smo pregurale, zvečer pa sem jaz imela hudo krizo po sladkem, zato sem šla raje kar spat. Danes bodo za zajtrk dve jabolki, za kosilo pa testenine z paradižnikovim prelivom in solata. Za večerjo pa nekaj sladkega, že komaj čakam. A ve obvezno na dan ogljikovih hidratov pojeste rebro temne čokolade? Zakaj je že to dobro? Moj ITM je tudi zelo visok in sicer 30,7 tako, da bi morala izgubiti vsaj 20 kg. Punce super je, da ena drugo spodbujamo in si delimo nasvete. Super ste. lp drejki

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

7. jan 2009 9:08

Jutro, punce! Vidim, da nisem edina imela krize včeraj zvečer. Pridne, ker ste zdržale. Jaz nisem :(. In potem m je bilo hudo (blazno potrebo po siru sem imela, in to ob 23:30 zvečer, pa prej nikoli nisem bila tako pozno lačna:s...pa sem pojedla sir, pa še salamo, pa pz kruh, pol pa še piškote in rebro čokolade...presneta reč!!!)...v glavnem, razmišljala sem, kaj bi mi pomagalo, tako psihično, da bi imela spet dober občutek - odnehati, iti kar naprej s 17.dnevom, ali začeti šteti od začetka (že 3-krat sem kar precej grešila). Odločila sem se, da začnem šteti od začetka, vendar tega ne bom ponavljala. Če se spet zgodi, bom šla kar naprej, čeprav upam, da se ne bo zgodilo. Zdaj mi je bolje, tako da bom končala 2 dni za vami. Res si enkrat želim tole speljati do konca... Torej danes je moja začetna teža: 82,6 kg; višina 162 cm; ITM pa 31,245. Rada bi izgubila 25 kg. mojcej77

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. jan 2009 9:39

mojcej77, drži se, ne odnehaj!! Če sem se kdaj v čem prekršila, sem naslednji dan lepo nadaljevala z rednim dnem, s tistim, kot mora bit po programu. Mislim, da je tako najbolje, ker ohranjaš ritem diete. Ne si zamerit za včeraj zvečer, samo obljubi si, da bo vprihodnje bolje. Ker sinoči je bilo res težko - tudi zame. Če hočete hitro hujšat, ne jest banan, rajši jabolka, grenivke, pomaranče, kivi, ipd. Sladko sadje ni fino za hujšat, mogoče na kakšen sadni dan kot izjema. Še vedno ne vem, kam bi uvrstila kvinojo....

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

7. jan 2009 9:55

Jutro vsem! Kolk vidim smo še kr vztrajne , za mano je že drug uspešen dan....samo tekočina mi ni najbolj dišala...in vidim da nisem edina, ki se posiljuje s tekočino...saj bo navadit se moramo Danes sem si v 2 litrsko steklenico nalila vodo in jo bom poskusla spit čez dan...upam da bo šlo Za današnje kosilo imam toliko idej da se mi kr meša od veselja...jedla bom testenine s česnom, solato in zvečer kos torte, ki me je danes zjutraj gledala v trgovini Rožica super povezave si nam dala....hvala, zdaj ko si v tem not vse prav pride, če ne drugo vsaj beremo Kyara - sva na istem....ITM preko 30..pomeni- debelost II.stopnje BOVA USPELI!!! Po večini gledam bi rade vse nekak izgubile 25 kg....jaz upam da jih bomo res in da bom dobila prijateljico, ki je s to dieto v 3 mesecih izgubila 37 kg...nabavla si je osebnega trenerja in vsak dan hodila v fitnes...meni to finance pač ne dopuščajo, upam, da bo moje sobno kolo trpelo NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti