Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

10. okt 2008 8:20

Hojla punce, Oglašam se in poročam, da sem pridna in ne grešim. Priznam tudi, da sem OH večerjo spremenila in sicer je zame to zdaj B večerja. Ponavadi si privoščim solato s trdo kuhanim jajcem ali tuno, ali pa kar navadno solato in si vanjo natresem celo pest zrnja (mešanico semen). Ta sladkoba mi ni pasala in ko sem pojedla nekaj sladkega, se je v meni prebudila volčja lakota, prav požrešnost. Samo iskala sem kaj bi še dala v usta in zato sem s tem nehala. Opazila sem tudi, da me daje pomanjkanje B in zato sem si pač priredila dieto tako, da dobim tisto kar mi manjka. Pridno hodim na telovadbo in se dvakrat tedensko pošteno zmatram, drugače pa vsak dan hodim. Verjetno pa bom morala pospešiti korak, da bom zašvicala. Vagam se ne in se bom šele po drugem vodnem dnevu, saj me je zadnjič skoraj kap, ko sem imela eno kilo več. Po hlačah sodeč bi rekla, da hujšam. Opazno je najbolj na modrcu, saj je že skoraj "prazen" :o). Lep vikend vam želim in čim manj skušnjav. LP Marina5

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

10. okt 2008 14:50

Živjo punce! Sporočam vam veselo novico, da na škrobni in OH dan lahko papamo kostanjčke. 1/2 kg za kosilo in 1/2 kg za večerjo in to brez slabe vesti. Preverjena novica pri urednicah Rine. Komaj čakam, njam, ker jih sicer obožujem. Toliko za danes, pa lep pozdrav in brez Vandolina

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

13. okt 2008 9:45

LP Danes pa je moj dan D.... Zadnji čas je da tudi jaz naredim kaj zase, saj moram priznati da sem se kar pošteno razlezla...ne vem rada jem najraje pa jem zvečer in to me nese.Odločila sem se da po 17.00 ne bom več jedla,hrano pa bom nosila s seboj v službo in upam da mi bo uspelo.... Kot vidim se tule lepo spudbujate in malo podpore mi bo prišlo prav... Želim vam lep dan bom sporočila kako mi je minil prvi dan... petardica

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

13. okt 2008 19:30

živjo punce! Oglašam se vam prvič. Vam moram povedat, da sem letos že vsaj 10X začela tole dieto, pa sem vedno prišla samo do polovice sadnega dne, potem pa sem se najedla salame pa kruha, da je bilo veselje,kilce so šle pa gor. Do sedaj sem jih nabrala 87 pri 171 cm in 41 letih. Upam, da mi bo tokrat uspelo - danes je že moj drugi sadni dan in nisem še nič grešila, čeprav me zvija in bi pojedla en velik, masten kebab. Za gibanje sem bolj lena, pa tudi v službi samo sedim ampak vem, da bom morala nekaj naredit - dvignit rit in začet migat. Računam tudi na vašo podporo. No tolk za enkrat, se bom še oglasila. Želim vam lahko noč in lepe sanje. gaja1

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

13. okt 2008 20:49

Dobrodošli petardica in gaja1! lepo, da sta se odločile za to dijeto. Jaz sem sicer že na vzdrževanju in sem s kili zelo zadovoljna. včasih se čudno počutim, ko tu kaj pišem, ki nisem ravno težke kategorije, bi pa kmalu ratala, če se ne bi vzela v roke. lahko, da kdo pomisli, da lahko meni, ko imam 58 kil in da sem mogoče obsedena s težo. Pa ni tako. Pred letom in pol sem imela 70 kil in sem bla na dobri poti, da ujamem svojo mamo, ki je bila zelo močne postave. zelo. In pol sem zanosila in po porodu, ko sem nehala dojit, sem se lotila 90 dnevne in uspelo mi je! Včasih sem se malo pregrešila, ampak sem bla kar pridna. Vam svetujem, da ne mešate dnevov in ne prirejate dijete in vlečete same sebe za nos. Če je nekdo napisal to dijeto, jo ni napisal zastonj tako. In ena moja sorodnica, si jo prireja in goljufa samo sebe. To ni nič. Če si niste ok, naredite nekaj zase in počutile se boste fantastično! Moja mama je delala to dijeto hkrati z mano in je šla dol 20 KIL! Bravo mama! In sedaj je na strogem vzdrževanju in bo čez slabe tri mesece spet šla na 90 dnevno! Malo sem zamorila, ma vsem želim, da vam uspe in da boste zadovoljne same s sabo! lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

13. okt 2008 22:27

Petardica, tudi jaz bom menda začela, ker me zadnji teden vse bolj jezi, da mi hlače postajajo pretesne, novih si pa ne grem kupovat. Če drugega ne, si moram vsaj nekakšen red vpeljat v prehrano. Več sadja in zelenjave, nič več jest od 8h dalje (vsaj od 8h, od 5h dalje je pa še boljš ) Upam, da se bomo podpirale. Upam, da mi uspe držat... v bistvu bi mi 3 tedne diete čist prav prišlo, ker imam začetk novembra rojstni dan, pa bi rada bla lepa Ajd, lahko noč

žabica21  

član od: 23.5.2007

sporočila: 261

13. okt 2008 22:46

podzravljena dekleta... tudi jaz sem bila že na tej dijeti in se ponovno vračam..upam da mi bo uspelo..sem probala že pred kakim mesecom ampak je vse šlo po vodi... rabim nasvet...zjutraj ko se zbudim pojem eno sadje (npr eno banano) v šol pa potem še drugega. ker pa imam ponavadi dolgo predvanja in pridem domov šele okoli2-3 ali pa še kasnje me zanima če je kja narobe če npr. pojem polnozrnato štučko? lep večer vsem žabica21

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

14. okt 2008 19:04

Eno vprašanje dekleta. Ali se danes ob 22.04 začne ali konča hujšanje z luno. Ena mi je rekla, da se jutri ne sme jesti, jaz pa danes nisem. Zdaj pa sploh ne vem več. A mogoče katera ve? darčika

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

14. okt 2008 19:09

ojla deklice, kje ste? Vam moram povedat, da sem sadni dan včeraj zdržala brez greha - zeblo me je pa ko ne vem kaj. Danes sem imela kuhan piščančji file pa mal zelenjavne omakce, je blo kr dobr. Zdej pa prihajata moja najljubša dneva, jutri krompir, potem pa pica al pa polenta pa kakšno gobico zravn, super bo. Žabica21, res ne vem če ti ena štručka lahko škodi, saj je kruh prepovedan samo na sadni dan, sploh pa če bo polnozrnata, se nimaš kaj bat. No pa naj še druge povedo svoje mnenje, so verjetno večje strokovnjakinje, jest sem šele začetnica. Punce oglaste se kej, pa povejte, kaj ste jedle, da dobimo še novinke kakšno idejo. Čav, čav gaja1

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

14. okt 2008 20:44

Jaz sem prebrala v Oni( priloga dela in slo nevic), da se že danes hujše in da luna nastopi ob 22.04 in da naj še jutri jemo, če zdržimo le zelanjavne juhice, brez kruha ,.. po moje je jutri oz od danes zvečer, ta dan, ko se pije samo voda, vsaj jaz in Vandolina se bova tako držali. žabica21, jaz zjutraj spijem samo črno kavo, da mi za en cajt zapre apetit, ki če bi takoj zjutraj jedla sadje , sem pol ob deveti, deseti, že spet lačna. In pol raje pojem kasneje sadje, recimo ob deseti in je lažje zdržat. Glede sadja, če ješ banano, je boljše da je samo eno sadje za zajterk, če pa ješ kakšno drugo sadje, poješ dva. Če pa si dolgo v šoli, mogoče bi lahko prve dva dni, ko se lahko je kruh, pojedla recimo okoli dvanajste ali po dvanajsti, polnozrnato štručko, ma ne pol hlebca. In pol pri kosilu spustiš kruh. Ampak ga spustiš! Raje tako, kot pa da ješ sadje do treh, ki je malo dolga. In do dvanajste res jej samo sadje in pij vodo, če si lačna. Sej bo, samo voljo rabiš! gaja1, vem , da te zebe, mene je na sadni vedno tako zeblo, da me je akr pobiralo, ampak pogrela pa me je misel, na lepšo postavo, ki jo sedaj imam. Držim pesti vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti