17. sep 2008 15:44
Hoj, dekleta!
Vidim, da ste vse po vrsti zelo pridne. Vse pa nas muči tisti grozni sadni dan. Ugotavljam, da lažje preživim vodni kot sadni dan.Edino kar je pri vodnem dnevu, takrat me pa res zebe, ker me drugače nikoli ne.
Sploh pa je počutje ob tej dijeti odlično, vsaj zame. Prej sem bila vedno vsa napihnjena in težko sem se že premikala, na žalost, sedaj pa sem kar poskočna in to pri mojih letih, saj sem kot zgleda najstarejša.
Bravo Issi, 7 kg. je lepa številka in vztrajno naprej.
Bo Katarina K. naredila novo razpredelnico, ko pride z dopusta.
Mislim, da sedaj, ko sem končno začela hujšat in sem tudi uspešno končala prvi del, tudi drugič nebo tako hudo. Vem pa to, da nebom jedla, kot sem jedla prej, nikoli, nikoli več. Je potrebno preveč odrekanja, posebno pa tista priprava v glavi, da si končno priznaš, da je nujno potrebno shujšat.
Če se kateri zgodi, da jo kakšen dan napade
, pa naj drugi dan samo mirno nadaljuje dijeto. Mislim, da če se to zgodi samo 1 x na mesec, nemore biti taka katastrofa.
Glede vode pa to, meni pomaga, da si nalijem 1/2 l flaško in jo imam skozi pred seboj in kadar jo vidim malo spijem. Tako, da sigurno spijem vsaj tistih predpisanih 1,5 l vode na dan.
Lep pozdrav vsem!
Vandolina