Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

9. sep 2008 11:45

Hvala pika .... Jaz bom imela toliko vprašanja za vas , sej vidim da ste prijazne in da radi pomagate ...Če bom kaj rabila bom vas rosila za nasvet , ker včasi res ne vem kam dat kakšno jed ...(hihi) Pa tako željo mam in vem da mi bo z vami uspelo shujšati.....LP ELMA Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 09. sep 2008 11:49:06

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

9. sep 2008 11:45

Hojla punce, Auč, ko sem videla razpredelnico me je kar malo zabolelo. Za dva odojka moram kil izgubit ... Težka bo, ampak vedno več volje imam. Zvečer me sicer še "nosi" ampak si kuham čaj proti celulitu in spijem kozarec ali dva in se čim prej odpravim spat. Jutri se dobim s kolegico na kavi, da se dogovoriva o obisku telovadbe. Celo večnost že nisem telovadila in kar malce strah me je kako bo, zato se dobiva, da mi čim več pove o tej telovadbi. Vedno sem imela izgovor, da ne grem, ker so same "mlade" (pa nisem jaz stara, da se razumemo :o) !!) in ne bom zmogla toliko migat kot one. Zdaj se bom prijavila in bo kar bo! Bom migala kolikor zmorem s tole obilno ritjo :o). Tisa, malce le pojej, da ti ne bo šla potem vsa hrana na zalogo. Ti kar zavidam, da nimaš apetita. In kako si pridna in disciplinirana!! Za vzgled mi boš. In tudi vse ostale. Katarina in Vandolina, hvala lepa za vajin trud. Na razpredelnico sem pogledala koliko je katera stara in vidim, da smo vseh starosti in prav prijetna družba za hujšanje smo. Kar se nagrad tiče, predlagam, da naredimo kakšen pohod ... v smislu hujšanja in ne kakšne pojedine. Lepo se imejte. Marina5

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

9. sep 2008 12:11

Ojla Tudi jaz sem mislila za nagrado kak izlet al pohod, nikakor ne hrane.Me je pa minil apetit verjetno tudi, ker sem staknila angino in mi je danes zdravnica predpisala antibiotik.Mi je pa prav smešen občutek, da se moram jaz prisilit, da nekaj pojem.Ampak jem, brez skrbi. Tudi jaz bom šla z oktobrom na jogo, škoda Marina, da nisi iz Lj, bi šli skupaj. A je kakšna kandidatka, da greva skupaj, ker sem tudi sama neaktvna že kar vrsto let. Ko sem začela hujšat, sem začela kolesarit in mi neverjetno paše. Danes sem si skuhala ričet, zdaj grem pa malo ležat, ker me glava boli. Držite se in uspešen boj v premagovanju lakote. tisa 58

deanna  

član od: 12.2.2008

sporočila: 49

9. sep 2008 12:23

Pozdravljene, po dolgem času se zopet oglašam. Res je, da se nisem oglašala, brala sem vas pa redno. Počasi zaključujem prvi krog diete. Z rezultatom sem izredno zadovoljna. Tudi oz. predvsem z vašo pomočjo sem izgubila reci in piši 18 kg!!!!!! Jeeeeeee, bravo jaz!!!!!! Sedaj me čaka še drugi krog, čeprav se mi zdi, da bo glede na naravo mojega dela oz. glede na moj ritem ( vsaj med tednom ) to kar nadaljevanje prvega kroga. Težava je namreč v tem, da prihajam domov šele po 16. uri, ko si pripravim kosilo. Do takrat sem na sadju in kavi ( saj vem, to ne gre, ampak....) . Ob taki uri bom imela do večera čas, vsaj mislim si tako , samo še za en topli obrok. No, bomo videli. Mogoče bom pa imela mal prostora za kakšen prekršek. Upam, da ne preveč. Pa še podatki za razpredelnico Deanna, Maribor, 1967, 170 cm, začetna teža 95kg,izgubljeni kg -18, sedanja teža 77 kg, rada bi pa izgubila še 10 kg. Pozdravček vsem vam frajerkam ( saj to v resnici ste oz. smo), deanna

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

9. sep 2008 18:39

Marina5 Ne se sekirat, kaj pa sta dva odojka?! Jaz sem morala nosit 2 plinske jeklenke in še kilo cukra zraven, si to zamisliš? Jaz skoraj ne. Sem včeraj nesla 100 m mojga vnuka na štupo ramo. Ojoj, in hči mi je še rekla, da bi morala imet še v vsaki roki vrečko, v vsaki cca 5 kg, kot sem nosila s tržnce do doma. O, groza. Nikoli več si tega ne želim nosit okrog. BOMO ZMOGLE? BOMO JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Pozdravček vsem! Vandolina

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

9. sep 2008 21:43

Evo punce! Senožeče so strateška točka! Predlagam en lep jesenski dan, da gremo na Vremščico! Pot ni pretirano zahtevna in se lahko hodi po senčki. Pa ni treba nič dinarčkov sabo vzet, ki sira ne smemo kupovat, ker ni za dijeto!. Bomo vzele vodo, pa je rešeno. Najbolje bi bilo, da se gre med kosilom in večerjo in ne bo treba hrane nosit s sabo. Po kosilu torej! In ker so Senožeče med Koprom in LJ ali Mariborom, je na pol poti skoraj za vse. Pa fotoaparat je treba s seboj vzet! Jaz bi kar določle datum, vi mi pa okvirno povejte, kako ste kaj s časom, če bi katera res rada prišla pa ne more ta dan, se bi lahko preložilo. Pa naj bo kar nedelja28.09.2008. Sporočte, katera pride! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

ELMA  

10. sep 2008 8:11

jutrooo Evo še jaz da se mal oglasim , včerajs em se tko slabo počutila pa glava me je tko bolela , kot da bi mi pritisk padel ..Preživela sem dan brez grehov in , moćno upam da bo tudi naprej tko ... V nosećnosti esm pridobila 16 kg , (doma imam 6 mesecov staro punčko ) , nekaj sem zgubila po porodu , nekaj bom pa zdaj ...upam Neki me a zanima , mam eno? A zelenjavo lahko ješ vsak dan , recimo jaz bi si naredila dones malencane pa ne vem če jih smem ? Dones namreč imam dan OH . Hvala in LP Elma ELMA

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

10. sep 2008 12:43

Hm nared si makarone z malancani in paradižnikom? To je ful dobr! Katarina, jaz dvomim da bom lahko prišla ker grem dan prej na eno poroko in naslednji dan mamo še nekej pri dragemu, tko da tist vikend je čist zagusten.. Drgač pa jz tut zlo težko povem kej vnaprej, ker se vedno kej najde (pač vedno zadna zvem določene zadeve kot- ja sej ma itak cajt sej bo šla a ne.. ).. Tko da bom sporočila bolj zadnji hip verjetno. _tmickena_

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

10. sep 2008 21:08

ELMA! Pol imamo pa skoraj enako stare otročke. Moj Ta mali ima sedem mesecev! Ta velik pa že pet let. _tmickena_ , ni panike za pohod. Če rata, rata, če ne pa bomo premestili. Moj tata je reku včeraj, da so na Vremščici volkovi in medvedi( stanuje v Kopru) in da ni za hodit. Sem mu pa povedala, da se medvedi, medvedov ne bojijo! Se slišimo punce! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

ELMA  

10. sep 2008 23:20

Katarina K je napisal/a:
ELMA! Pol imamo pa skoraj enako stare otročke. Moj Ta mali ima sedem mesecev! Ta velik pa že pet let. _tmickena_ , ni panike za pohod. Če rata, rata, če ne pa bomo premestili. Moj tata je reku včeraj, da so na Vremščici volkovi in medvedi( stanuje v Kopru) in da ni za hodit. Sem mu pa povedala, da se medvedi, medvedov ne bojijo! Se slišimo punce! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
ELMA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti