Ločevanje živil 90. dni - 5. del

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

3. sep 2008 13:13

Hehe, takooooo lačna :P Je danes tvoj vodni dan, sadni dan ali kaj? No karkoli že je sej veš, sej bo a ne? Če ne se pa porine ;) _tmickena_

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

3. sep 2008 15:25

ma kakšen vodni dan ;). Danes sem na sadju in zvečer si bom privoščila kumaro, ker mi je od same sladkobe že slabo. In kakšen lešnik za sitost. Vode spijem ogromno in bojim se, da že vodeno gledam ... Jutri bo veselo, bo meseno! Marina5

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

3. sep 2008 18:12

O, jaz sem pa pravkar pojedla sladoled, pa še malo čokolade z marcipanom. Sem poslala moje tri moške na zrak, da sem v miru povečerjala. Za kosilo pa sem imela zelenjavno pico. Ful je bla dobra, pa sem se kar navadla, da je brez sira in po njej sploh nisem žejna! Marina5, jaz tudi, ko imam sadni komaj čakam mesoooo! Kje pa je danes naša Vandolina?! tmickena, za sojino omako nimam pojma, ker jo ne uporabljamo. Bi morala poskusit, ma ne vem kako je zdej pri dijeti. Dobrodošla med nami in veselo hujšanje naprej! Če tui bo hudo, se pa javi in bo šlo. Lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

3. sep 2008 19:05

Oj, sotrpinke moje. Tudi jaz sem imela danes OH dan. Za kosilo špagetke in paradižnikovo omakco. Za večerjo pa sladoledek brez čokolade. Danes imam že 85 dan in bo kmalu konec prvih 90 dni. Z dijeto sem kar zadovoljna. Samo sovražim sadni dan, ki pride jutri. Imam zelo rada sadje, samo ne cel dan. Lažje preživim vodni dan kot sadni. Katarina K, danes sem ti fouš tiste pice. Saj bi jo jaz tud naredila, pa se mi ne da vedno kuhat tri kosila. Včeraj mi je ratal tak rižek, da bi ga tud anglčki jedli, če bi ritke imeli. Sem zraven zelenjave, paprike in graha vrgla še malo suhih jurčkov, njam, je bilo res zelo dobro. Neki mi pa ni jasno, danes na OH dan, ko naredimo npr. pašto, ali se lahko je zraven solata. Jaz jo ponavadi ne naredim, ampak danes sem si jo privoščila polno skledo. Je bil danes to "greh"? Katarina K. : Janeževa voda pomiri črevesje in te ne napenja toliko. Moja mama je imela te probleme in je vedno imela zalogo. Enkrat sem probala in pomaga! Punce držite se pa lep pozdrav vsem Vandolina

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

3. sep 2008 20:48

Čer! Jaz sojino omako smatram kot začimbo, zato jo uporablam skor vsepovsod ( zelenjavni riž, testenine z omako...). Moreš bit pa mal pozoren glede doziranje, nekatere so zlo slane. Raje solim na koncu, če jedi dam sojino omako. Danes preživela prvi sadni dan ( 4 dan diete ), s tem da sem kombinirala sadje in zelenjavo. Mi ta kombinacija sadje-zelenjava bolj ustreza kot pa samo sadje. Od samega sadja, sploh kakšnega sladkega sadja sem potem še bolj lačna pa sem non-stop v hladilniku pa gledam če je kje kaj za pohrustat. Pri kombinaciji z zelenjavo tega ni. Ok, vem da sem zakomplicirano napisala, pa sej veste kaj mislim povedat. Držim pesti za vse, pa da bi tehtnice kazale vedno manj martina76

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

3. sep 2008 20:50

Živjo Hvala vam za vaše vzpodbudne besede.Devet bo ura in vodni dan sem zdržala brez greha.Res ni bilo preveč težko, sem se ga pa bala.Me zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica.Edino kar pogrešam je kak jogurt, kdaj bi ga lahko pojedla? Zdaj grem pod tuš in malo prej spat, da me ne zapelje. Imejte se prijazno. tisa 58

Marina5  

4. sep 2008 8:08

Pridna Tisa! in čestitam za uspešno prestani vodni dan. To ni mačji kašelj, če pomislim kako težko mi je zdržati z manj hrane. Res, čestitam in ti želim še več tako uspešnih dni. Vandolina, ti si sploh carica! Kapo dol pred tako disciplino. Sama o 90 ih dneh raje ne razmišljam, ker vidim, da je zame vsak dan posebej uspeh, sploh če je popolnoma brez greha. In včerajšnji je bil eden takšnih. Danes pa znova, želim si, da bi ga prestala brez greha in zvečer brez koščka zelenjave ali kakšne slive. Ostanite lačne :) Marina5

Marina5  

4. sep 2008 8:13

Martina, tudi meni odgovarja kombinacija zelenjave in sadja. Včeraj sem si narezala kumaro in korenček in večerjala, čeprav naj bi jedel le ene vrste sadja/zelenjave. Je bilo tako lepo zeleno in oranžno in sem prav uživala. Pripravila sem si še eno nektarino, če bi me zvečer kaj nosilo, da bi jo pojedla, pa včeraj ni bilo takšne želje. Uživajte punce. Marina5

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

4. sep 2008 10:39

Zjutraj sem se tehtala in in sem z začetne teže 98,8 kg prišla na 89,3.Sem več kot zadovoljna.In Marina5 res ni težko zdržat, če imaš le kakšno vzpodbudo in da se sam v glavi pripraviš za to. Jaz hujšam že celo življenje in nekako sem se sprememila v razmišljanju in se odločila, da je to moje zadnje hujšanje v življenju.Je pa super, da se tako tipkamo in dvigamo druga drugo,ko katera malo zabluzi.Meni so včeraj vaše besede precej pomagale.Danes pa še vedno pogrešam JOGURT. Vsaki želim danes, da naredi 10 trebušnjakov. tisa 58

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

4. sep 2008 11:15

Tisa 58 čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj, kako ti privoščim (pa malo zavidam, hehehe)! Ko bi le še pri meni bil kak napredek... Danes imam 17. dan, tehtnica pa kaže le 3 kg manj. Saj vem, da ne gre čez noč, ampak ko vidim take rezultate, kot so tvoji, se mi zdi da meni ne bo nikoli uspelo.Če se ne motim, je bil tole tvoj prvi vodni dan, ne? No, jaz ga imam čez 12 dni in če je šlo do sedaj dol le 3 kg, tudi čez 12 dni ne bo kaj prida več. Pa res pazim in sem dosedaj le dvakrat grešila - obakrat s kozarcem vina, pri hrani pa sploh ne (še kavo pijem črno, brez sladkorja). Kar jokala bi Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti