Ločevanje živil 90. dni - 5. del

šanti  

član od: 17.1.2007

sporočila: 3

25. maj 2008 10:07

Pozdravljene, danes začnem tudi jaz, rada bi shujšala vsaj 13 kg. vsem, ki ste dosegle lepo shujšale iskreno čestitam. Bravo!!!! Lepo se imjete, uživajte.... šanti šanti

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

26. maj 2008 20:13

Pozdravljene punce! Spet se javljam po dolgem dolgem času. Malo sem potihnila. Vreme je že lepo, kako pa so kaj vaši kilogramčki? Moji stojijo in stojijo, stojijo.....Groza. Nič se ne premakne. Zdaj pa treba resno na delo, moram v svoj jedilnik vključit še sadne oziroma zelenjavne dneve. Do zdaj zgleda moje prehranjevanje nekako takole: ZAJTRK Corn flakes in mleko MALICA jogurt, sadje ali prepečenec KOSILO kar pač mama skuha ampak s tem, da ločujem VEČERJA Ponavadi nič, ker nisem lačna. Če pa že pa se trudim nekaj čim bolj malega. Sadje, jogurt, solata,... Pridejo tudi dnevi, ko mi čokolada ne uide mimo ust. Tega se moram odvadit. Ampak če so tak dobre. Najhuje je, ko v službi nalagam police in se mi vedno čokolade tak zaluštajo. Zdaj začnem tudi malo kolesarit. Kako bi bila srečna, ko bi vsaj 3kg izgubila. Nepopisno srečna. Jutri zjutraj grem spet resnici naproti, ko bom stopila na tehtnico. Kikis in pa seveda vse ostale dobrodošle. Kikis midve pa sma nekje na istem z višino in težo, si lahko delava družbo No zdaj pa grem, odločila sem se, da si bom strogo vodila koliko pojem, spijem in potelovadim. Če katera meni, da delam kaj narobe glede mojega tenutnega jedilnik, naj kar pove. Nasveti so dobrodošli. Fajn se imejte in lep pozdrav tocka

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

27. maj 2008 17:19

Pozdravljene! Kam ste se skrile na tak vroč dan. Jaz še komaj diham Danes sem ful utrujena, v tej vročini sem bila že v Ankaranu in nazaj domov na Ptuj. Uf je bilo vroče, ampak kaj hočemo, kar se mora se mora. Danes sem na meseku. Za kosilo smo si doma privoščili ribe, smo šli v dolino Winetu. Če je katera iz štajerskega konca, bo vedela o čem pišem. So bile zelo, zelo dobre. Zdaj pa malo počivat. Drugače pa kar se tiče tvojega jedilnika tocka se meni zdi čisto ok. Če se boš tega držala bo rezultat viden kmalu. Saj veš pri takšnem "omejevanju" gre bolj počasi dol. Pa dosti vode pij (zdaj tak pametno svetujem, sama pa pijem bolj malo) Uživajte, pa pridno ločujte! Jaz bi morala imet čez dober teden vodni dan, ampak ker sem bila zdaj 14 dni bolj kavbojska in se nisem držala točno, bom dieto podaljšala za teh 14 dni. Torej še 3 tedne in grem na vzdrževanje. Papa kratkolaska

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

27. maj 2008 17:55

Pozdravljene vse - na ločevanju in na vzdrževanju. Tocka kar tako naprej. Kar pa se čokolade tiče, je pa tole "čista resnica"

TinaTina  

član od: 18.2.2008

sporočila: 57

27. maj 2008 19:02

Dragi kulinariki !! Sem začela z ločevalno dieto ampak imam problem.V službi delam dvoizmensko, od 6 do 2, in popoldne od 2 do 10.Kako bi jaz uskladila tole. Ko sem zjutraj, ne morem jesti samo sadje zato ker ne zdržim do 2 ure.Pa tudi imam občutljiv želodec in mi začne hrulit če sem dolgo časa samo na sadju. Ko pa delam popoldne je izvedljivo tole zjutraj, ampak je problem popoldne.V službo ne morem s sabo nesti meso in solate in podobno, in tudi pridem pozno da bi ob 1o jedla večerjo je neizvedljivo.Zato prosim vsi ki že dolgo imate ločevalno dieto, svetujte mi kako naj skombiniram vse.Ali lahko zvečer jem sadje namest zjutraj, itn. Lp HELLLPP TinaTina

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

30. maj 2008 1:50

TinaTina, če ne zdržiš na sadju do 2h, kako pa pol furaš sadne dneve? RadaJem

saruška  

član od: 21.5.2008

sporočila: 5

31. maj 2008 8:46

ko smo že pri sadnem dnevu...danes je moj do zvečer bo še dolga...ampak bo treba zobke stisnt... TinaTina, kaj pa malica v službi, tam ne moreš kaj skombinirat? lp, saruška ;)

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

31. maj 2008 21:52

pozdravljene,tudi jast sem bila na ločevalni dieti-danes jo je konec.Bila sem kar pridna ,čeprav sem dvakrat skoraj obupala -tehtnica se mi štirinajst dni ni premaknila niiiiič!!!!! Lahko bi rekla da sem en mesec stala na isti kilogramih,pol se je pa spet začelo spuščati,tako da sem oddala v treh mesecih 17kg.Čez tri mesece nameravam ponoviti (upam da brez dodatnih kg) še eno rundo,kar malce te dvigne ,ko te pohvalijo da dobr izgledaš!!!!!!!Punce kar vztrajajte se splača!!!! jampina

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

1. jun 2008 10:31

Pozdravljene, tudi jaz sem že drugi teden na dieti, moram priznat, da mi sicer ne uspeva preveč ampak se trudim. Ker je to že moje drugo hujšanje na ta način in se spomnim kako lačna sem bila v prvo, mi je kar malo hudo, samo drugače ne gre. Imam namreč težave s sladkarijami in s sedenjem v službi. Predlansko leto in v začetku lanskega leta sem veliko tekla, nato pa menjala službo, pa še stanovanje smo štimali in enostavno ni bilo časa. So se pa zopet začeli nabirati kilogrami. No, sedaj se močno trudim tudi z rekreacijo, začela sem kolesarit, tečem bolj malo, ker sem si zvila nogo in še ni čisto ok in malo rolam, tako da se ne naveličam prehitro. Se pa zraven tudi trudim z dieto. Imam sicer problem, ker me po nekaterih sadežih na tešče potem boli želodec in zato zjutraj pojem kakšen polnozrnat pikot in šele nato sadje, sicer sem pa šele na začetku, tako da... andreja č.

STRUDL  

član od: 1.6.2008

sporočila: 3

1. jun 2008 11:09

Tudi od mene vsem vroč pozdrav! Jaz pa sem danes zopet začela z dieto...imela sem jo pred letom in pol,bila zelo uspešna -20kg...potem pa nazaj na stara pota...od začetka se še pazila in ločevala, postopoma pa niče več...in rezultat je tukaj:( skoraj vsi kg nazaj na meni! In kako hitro gre navzgor!!! Groooza... zdaj pa je spet poletje...zadrega pred ogledalom, polan omara premalih cunj...pa poroka čez dobre 3 mesece....skrajni čas za dieto!!!! bolje pozno kot nikoli (se tolažim) vem da mi bo spremljanje foruma vlivalo dodatno voljo, zato sem se tudi odločila da sama kaj napišem.. Vsaka vzpodbuda je dobrodošla...zdaj pa si grem počasi na vrt po solatko:) Lepo nedeljo vsem! Bernarda STRUDL

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti