Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

8. nov 2005 12:26

No, Marjetka cvetka, tudi jaz sem vesela za tebe, da to ni to, kar smo mislile. Se je izplačalo držati pesti, vidiš, kaj zmorejo forumašice!! Ampak tole vnetje žile je pa tudi zoprna zadeva, kaj??? Ampak da bi od pozabljenega šiva prišlo do vnetje žile, mi pa tudi ni čisto jasno. No, kakorkoli, samo da ni hujšega. Ja Tuna, bom nekaj skombinirala, se mi nekako lušta po bujti repi, ko sem videla recept. Pa ravno kislo repo imam doma in sem mislila, da bi bilo dobro nekaj narediti z njo. Migla, a te je dež zalil čisto do konca, da se nič ne javljaš? Pri nas so že nekaj sonca obetali, pa je kar nekam oblačno ali megleno. Morda pa še bo kaj sonca, pa ti ga malo sedaj mi pošlkjemo tja dol! Lep pozdrav Dušanka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. nov 2005 12:32

Dušanka,hvala! Sej jaz tudi samo predvidevam,da bi lahko bilo od tega,sicer pa tud sam dohtar ni vedel,od česa bi to pravzaprav bilo.No,vsaj ugotovil je,kaj mi je,ha,ha! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

8. nov 2005 12:47

No Marjetka cvetka in kopriva ne pozebeta!Kar lepo pazi nase,ker tudi to lahko traja in traja.Čudno se mi zdi,da te niso dali v stalež.Pred 3 leti sem imela nekaj podobnega,tako me je bolelo,da sem se samo plazila po stanovanju. Danes sem za kosilo popacala riževo solato,z veliko zelenjave. Lep dan vsem skupaj jesen

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

8. nov 2005 12:50

Evo me, sem že tu. Toliko imam za prebrati, ma ste klepetave Pri meni je vse ok. Kg ostajajo na istem, kljub temu, da sem grešila po malem. Se pravi, da bom na ta način prehranjevanja živela dalje, da bom ohranila svojo težo.Torej po malem grešila. Že zdaj sem z njo zadovoljna, zadovoljna s svojimi leti in izgledom. Če mi bo uspelo sklesati še tri ga, bom najsrečnejša. Danes imam OH dan. Opazila sem, da zase rabim zelo malo hrane. Kavo že leta pijem črno (filter), nikoli ne pijem sokov, ne kadim, rada pa jem, vendar zadnje čase malo. Prebava se je pri meni zelo spremenila in to na slabše. Pred dijeto sem imela prebavo odlično. Morda ima še kdo iste probleme? Pri nas je prijetno vreme. Razpoložena pa nisem vremenu primerno. Lepo vas je slišati, kako skrbite druga za drugo. Tudi mene niste pozabile, hvala. Migla

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. nov 2005 13:37

Pa ste res pridne s pisanjem. Komaj vas dohajam v branju ! Kako je fino brati, da nas bo v Celju kar dosti. Tuna, res se človek zgrozi, kako so ljudje naivni in leni, ko mislijo, da bodo brez truda postali suhci. Za znoret ! Migla, tudi moja prebava je z začetkom diete postala se slabša, kot je sicer že bila. Ni mi bilo jasno zakaj, glede na to, koliko balastnih snovi sem pojedla in koliko vode spila. Ampak je tako in še vedno ni tako, kot bi si človek želel. Delam pa tako, kot je pisala Korenzu, da počne njena sestra - skoraj vsak dan si v vodi za 1 uro namočim 4 kavne žličke lanenega in ga potem z žličko počasi pojem. Res pomaga in je dosti bolj zdravo, kot pa npr. odvajalne tablete. Marjetka cvetka, po moje tudi ne vbem, če je dobro, da kaj dosti hodiš naokoli, sploh še zdaj na začetku. Pa kaj nisi rekla dohtarju, da bi bila doma ? Ali v službi dosti stojiš ? marjanca45

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

8. nov 2005 14:02

Tuna, očitno je šlo za nesporazum glede javljanja in gesla. Pa sem to zdraj dala v "zadnji predal"; mogoče se bova pa ob kakšnem prihodnjem srečanju, ki se ga bom, upam, udeležola, obe nasmejali na to temo. Mogoče imam pa samo rahlo krizoob vseh teh neuspehih. Lep pozdrav Nada

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

8. nov 2005 17:20

Čao! Res nisem hotla nobene razjezit. To je moje mnenje. Pa mogoče sem se tudi narobe izrazila glede tistega kazovanja. Sj ni važn. Pogumno vsem naprej pa Cvetka Marjetka: ne vem kaj si misliš, da ti želim nesrečo. bolezen? Verjemi da ne. To ne želim nikomur, ker vem kako hudo je. Iz lastnih izkušenj. Ne mores se pa celo življenje sikirat zaradi teže ali v mojem primeru bolezni, kaj nam ostane? Ko bomo odšli pa se bomo tovkli po glavi, zakaj enostavno nismo le uživali to lepo življenje. Če vam bom še naprej šla v nos, se izločam iz te teme. LP katti

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

8. nov 2005 17:52

Dober večer mlade dame Ja krasno Marjetka cvetka da ni šen ,recimo da te bo tole malo manj bolelo kot Dušanko in da bo hitro vse za tabo. Moram pa reči da trenutno grešim na celi črti in nevem kako si bi pomagala.V prvem krogu ga nisem tako sračkala.Zdaj pa negre in negre mogoče me boste kaj bolj motivirale na srečanju.Bomo vidli! Lepo pa je danas bo toliko od vse povsod.Lep večer vam želim še naprej Čao jaca

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

8. nov 2005 19:19

Marjetka cvetka, šele sedaj sem uspela priti do računalnika, vesela sem, da s teboj ni kaj hujšega. Saj vemo, kako se je vleklo to trpljenje pri Dušanki. Katti, oglasi se še kaj, povej, kako je kaj s tvojimi kilogramčki in še kaj več o sebi. Moji so te dni čli malce gor, tako da bom morala bolj upoštevati nasvet Marjetke cvetke, da ni treba vsega poskusiti. Sem pač občutljiva in se mi teža kar hitro zviša. NadaM, za neupsehi pridejo uspehi, samo malce več časa je včasih potrebnega. Res pa je veliko laže dobiti kilo gor kot kilo dol. Pozdrav vsem riba-ribica

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

8. nov 2005 19:58

Hvala punce za vzpodbudne besede in res je lepo prebrati, da te nekdo pogreša! Marjetka cvetka, čimprejšnje okrevanje! Hitim naprej, ker imam še ogromno dela! Uživajte! kokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti