22. okt 2005 20:21
Joj, tako sem se najedla sladkarij, da mi je kar slabo. Ampak saj jih že teden dni nisem jedla. Jutri pa samo grozdje za zajtrk, potem pa mi ne bodo dali nič več, tako, da sem si napravila malo rezerve.
Hema, grem na eno ginekoliško operacijo in da upam, da bom po 3-4 dneh doma. V primerjavi z operacijo hrbtenice aprila lani bo to " mala malica", ampak malo treme pa je, ker človek upa, da se bo zbudil iz narkoze. Pa saj me ni strah.
Marjetka cvetka, tole s printanjem vaših zapisovanj sploh ni tako slabo. Mogoče ga bom pregovorila, da bo potem, ko bo operacija za mano, kaj napisal tu notri. Bom videla, koliko sem še "glava" družine in kako me uboga - ha,ha,ha. Tudi moj "ta mali" je na terenu, tako, da je računalnik moj.
Lepa hvala vsem za dobre želje, za pesti, ki jih boste držale zame, pa za lepe misli, ki mi jih boste namenile. Vse to mi bo pomagalo, da mi bo lepo pri srcu, da bom hitro okrevala in šla lahko domov.
Potem pa naj bo hitro 18.11., ko bomo končno skupaj. Kako že komaj čakam !
Grem pripraviti culico za jutri, potem pa spati. Imejte se lepo, pazite nase in na svoje drage - pa žuliti se ne pozabite !
marjanca45