21. okt 2005 15:38
Zopet sem morala malo pokukati na forum, vsaj za nekaj minut, dokler ne bo nevzdržno. Hvala prav vsem za dobre želje - vam rečem, da je vrag. Namesto, da bi bilo kaj boljše, je skoraj vsak dan slabše, bi rekla, no, vročina pa mi je res izginila. Če bi cel dan ležala, bi še šlo, ampak, ker mi firbec ne da, hodim semle brat, potem je pa kriza. Veliko "literature" je tu, pa ura kar hitro mine, noga pa vse bolj zateka. Pravkar sem govorila z zdravstvenim domom s sestro moje dohtarce in ji malo pojamrala, pa me je "potolažila", da bodo takale bolečine lahko trajale tudi do tri tedne, potem pa se bo menda le začelo zmanjševati. No, lepa tolažba! Samo, res je nekaj neverjetnega: začelo se je kot gripa ali viroza z običajnimi vročinskimi skoki in bolečinami po kosteh in mišicah, potem rdeča noga (še brez konkretnih bolečin!!), po prihodu od dohtarce se je pa začelo - vedno slabše je bilo, namesto boljše. No, bo že - dosti jamranja, kaj pa imam od tega. Razen če morda katera ve za kako dobro "prvo pomoč". Teičica, mi je poznano tisto nočno letanje - trenutno sem na istem, podnevi in ponoči! Vsaj ena koristna stran bolezni. Helena45, v Ljubljani bo menda v nedeljo maraton - pridi, po moje bi bila zmagovalka pri tolikšnem tekaškem treningu, haha!! Vsaka ti čast, si pa vztrajna. Uf, moj dragi je prišel - bo moral skuhati kaj za pod zob, saj že od devetih nisem razen kave imela ničesar konkretnega v ustih. Tudi to je ena od pozitivnih strani, če si bolan: ne paše ti jesti, pa še drugi se morajo malo potruditi s kuhanjem. Tudi tu se je malo pokazalo sončece - sem ga zelo pogrešala. Vsem lep pozdrav - moram vodoravno, moj pa v kuhinjo! Dušanka