21. okt 2005 8:02
Dobro jutro še od mene!
Saj vem, da se premalo oglašam, da me ne bi pozabile, ampak imam res gužvo in si vsake toliko utrgam po par minut, da vas preberem, za pisat pa mi ponavadi zmanjka časa. No, pa še en razlog je, da se nisem oglasila, namreč začetek tretjega kroga mi je spodletel
! Ne bom jamrala, ampak zbrala moči, ki jih še premorem in začela znova. Dan D je 22.10.2005, torej jutri. Danes pa še en sadni dan za čiščenje po neurejenem tednu. Upam, da mi bo tokrat start uspel... Morda pa se še kdo z mano odloči za start, morda nekdo, ki se doslej še ni oglasil. Dajmo naredit nekaj koristnega zase!
Danes si bom vzela čas in si naredila preglednico za ta krog, si splanirala jedilnik za 1 teden in vsaj okvirno tudi rekreacijo, začela bom najbrž s hojo in osnovnimi vajami (počepi, trebušnjaki, sklece...), ogledujem pa si tudi že za orbitrekom, ste me čisto navdušile. Hvala vsem za vaša izkušnje! Čeprav Marjanca, tudi tvoje kolo ni od muh, sploh če lahko zraven še bereš. Rekreacija in branje sta bila zame vedno 2, vsaj časovno nezdružljiva pojma, zdaj pa slišim, da je to tudi izvedljivo. Super! Helena, ti si pa ta prava s svojim jutranjim tekom, ti kar zavidam tvoj elan. Bravo! In Lanes z vsemi svojimi aktivnostmi - prava inspiracija si. In neumorna Tuna, pa Rožica, pa Marjetka Cvetka... Res ste ta prave in tudi jaz komaj čakam, da vas vse vidim v živo!
V Celje vas torej pridem tudi jaz pogledat, tokrat najbrž bolj po navdih in nabiranje moči za ta krog
. Sem tudi jaz za kitajsko varianto, saj že dolgo nisem bila v kakšni kitajski restavraciji, zadnje čase sem kitajsko kuhinjo imela kar doma (sta me Mamamia in VCibej čisto navdušili s svojimi idejami)...
Marjanca in Dušanka, mislim na vaju!
Lep deževen dan želim vsem skupaj! Pa, saj nam dež ne more do živega, ker je tu na forumu sonca več kot dovolj...
Encijan