Ločevanje živil 90. dni - 5. del

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

20. dec 2005 10:41

Dober dan! Smile in Lanes kaj je sedaj to -7 in le -13kg? Sama sem prvi krog zgubila 12kg in sem zadovoljna. Ne se ozirat na druge, saj je vsako telo poglavje zase. 3.1. začnem ponovno in pričakujem da bodo kg še bolj počasi splahneli. Ne mi prosim zamerit ker ne mislim s tem prav nič hudega. Stanje OK, včeraj naredila 20 dvigov na drugi stopnji, bolečin ne čutim nič. Uf sem strenirana . LP beba

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

20. dec 2005 11:26

Beba, saj imaš čisto prav. Tudi 7 kg ni tako malo, glede na to, da sem jih nabirala 15 let, res ne morejo čez noč izginiti. Pravzaprav sem lahko kar vesela in tudi ponosna nase. Že to, da sem se odločila (končno!) in nekaj ukrenila v tej smeri je veliko, kajne? Koliko jih je, ki res nič ne naredijo zase. Punce, čakajo nas dnevi polni skušnjav in želim vam, da bi jih čimbolj uspešno premagovale. Tu pa tam si pa kar privoščite kakšen grehec, da bomo drugo leto lahko spet skupaj hujšale. ČAO! SMILE28

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

20. dec 2005 12:12

Hojla! Pri nas je nori in veseli december. Vas berem, grešim in tudi nekaj shujšam. Pojem si: divjeeeeeee!!!! Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

20. dec 2005 12:40

Helov hujšarice! Evo mene sem se že naspala in nafilala batarije. Se trenutno psihično pripravljam da oddelam še 3 dni potem pa en teden vse štiri od sebe. Seveda je vmes še nekaj špilov vendar me to ne moti če potem lahko dopoldne poležim. Ko že ravno berem o izgubi kilogramov vam povem da se šele sedaj zavedam kakšna sprememba je pri meni na zunaj. Na špilih se mi dogajajo same lepe stvari. Dobivam komplimentov toliko kot že llleeetttaaa ne. V soboto mi je rekla znanka da bi šla gladko na cesti mimo mene ker da me ni za spoznat. Tako da se mi je šele sedaj dvignila samozavest in si večkrat rečem to je to. Ni šans da popustim in se zredim nazaj na mojo kilažo izpred leta in pol. Če bi se zredila bi vrjetno šlo še malo višje tega pa upam da ne bom dopustila. Sem se preveč namučila da sem sklestila 35 kg. Jankica in Hema poglejta v zasebna sporočila! Če je še kje kakšna gorenjka naj se mi javi Lep dan še naprej vsem iz sončne Gorenjske! any

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

20. dec 2005 12:59

Živjo vsem skupaj! Res je lep sončen dan, v takem bi se pa dalo tečt ali pa iti na malo daljši sprehod, pa hitra hoja itd. O, kako bluzim tukaj notri, po službi pa takoj kup dela, tako, da ne bo nič s tem. Marjetka cvetka, hvala za odprta "voščila". Bom pa še tukaj nekaj dodala: Praznično zvonenje utihne in svetloba sveč ugasne. Toda mir v duši, sreča v srcu in topel stisk dlani ostanejo! Vesele praznike Vam želi Jankica. jankica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. dec 2005 13:01

Jaz pa odhajam v službo. Sem se pravkar najedla prebranca in praženega kislega zelja. Mejte se lepo!Pa mal na sončka pojdite! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

20. dec 2005 15:19

No končno imam malo časa, da se vam javim. Kosilo je pripravljeno in samo še čaka odjemalca, da pride iz službe. Saj veste, da upokojenci nikoli nimamo časa.... vse deluje bolj počasi, dela je precej, potem pa ti zmanjkuje časa. Žal se je sonček pri nas v LJ skril za oblake, ampak dopoldne je pa bilo čudovito. Ligonjine Bele žogice so odlično uspele, pa še jutri jih bo treba narediti, da se porabi ves beljak, ki je ostal od peke piškotkov. Vidim, da ste vse že v težkem pričakovanju praznikov, priznam, da jaz tudi. Po praznikih pa me čaka še zadnji dan v sredo, potem pa do silvestra še slabe tri dni 3md diete in konec prvega kroga. Rezultat ni bogve kakšen, ampak bolje nekaj, kot nič. - 12 cm v pasu pa tudi nekaj pomeni, a ne? Zadnji dan kroga 3md bom "prešpricala", pa tudi predzadnjega zaključila s kosilom (seveda obvezne testenine - verjetno z gobicami), zvečer pa silvestrovanje z dragim - tudi kaj dobrega bo na mizi Uživajte v teh lepih decembrskih dneh Dušanka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

20. dec 2005 16:16

Živjo! Tuna jaz vsekakor delim svoj klik že kar nekaj dni z vsemi vami na tem forumu. Sem se pa ravno včeraj spraševala koliko nas/vas je sploh na dieti, glede na to da čvekamo na 3MD forumu. Ker če se ne motim smo v glavnem same po dietne "čveke", ki so tako odvisme od foruma, da preprosto ne morejo brez njega. Če ne prej mislim/vem da vam bo 3.1 zečelo kar vsem zelo klikati. Korenzu je to en fin občutek in zame hkrati neprijeten, ko te tako gledajo in tisti stavek, "ja kakšna pa si, saj si sploh nisi podobna,....". Meni je en sosed naredil ful sceno, ko me je videl, sem delala v enem lokalu, ki je bil nabito poln. In on je uletel k meni za šank in me spraševel, če sem res jaz, da to pa ja ni mogoče da bi bila jaz, da če bi me srečal kje drugje, da bi šel mimo mene.... In vsi, ki me niso poznali od prej, oz. me ne poznajo so me tko čudno gledali. Bog ve kaj so si mislili... Sicer pa naj si mislijo kar si hočejo. Jaz kot sem zadnjič omenila počasi dojemam, da res drugače zgladam s temi -20 kg, ker se takoj po dieti nisem pučutila kaj drugače Vendar sem tudi na večji samozavesti in pozitivnejšemu samodojemanju začela hitro pridobivati, predvsem zaradi drugačnega dojemanja okolice. Jaz sem bila danes mesna. Počasi se stvari bolj normalizirajo, sicer se še nisem tehtala, vendar imam občutek, da bi lahko pokazala malo manj. Če ne tehtnica pa vsaj meter. Je včeraj kolegica kuhala čokoladni liker, tako da tudi jaz nisem bila čisto brez greha, ker ga je bilo treba poizkusiti. Vam povem, da se mi je kar malo vrtelo, ker sem bila cel dan sadna, zvečer pa nisem mogla odklinit, ker sem ji jaz dala recept.... Skratka prazniki so pred vrati, jaz vem predvsem po tem ker imam neverjetno gužvo, kot verjetno vse... LP: Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

20. dec 2005 23:08

Kje pa ste vse danes? Jaz se mal pozno javljam, sem bila na plesnem spektaklu plesnega kluba, kjer pleše moja hči..smo zelo uživali, prava paša za oči!!! Sploh nisem imela časa kaj pametnega pojesti, tako, da sem danes kar sadna...včasih tale prednovoletna gužva kar prav pride , samo 2 mandarini in solata so danes padle v moj želodček, pa hčeri sta tudi direktno padli v posteljo, ta velika zaradi tega ker so nastopali in imeli prej še generalko, ta mala pa zato, ker ji je bilo vse skupaj tako zanimivo gledati, sedaj je pa čas, da gre tudi mami v mižule, preden jo zagrabi lakota. Joj punce jaz imam sedaj po končani dieti takooooooo veeeeeliko željo po beljakovinah, samo sir bi jedla, pa jogurte....se moram mal brzdat!!!! claudia12

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

20. dec 2005 23:28

Hojla, prejle pa ni bilo za zdržat oz.jaz se nisem mogla zadržat in sem ob 22. 30 uri jedla masten flancat v katerega sem si dala še slivovo marmelado. Sama sladkoba in olje. Bek. Po parih ugrizih me je minilo. Sem si potem raje popekla toast in nanj namazala malo marmelade, da potešim lušte po sladkem. Danes sam imela namreč OH dan. Očitno mi je bil tiramisu ob 18. uri premalo. Bom pa jutri bolj pridna. Odločila sem se za vitamiski dan: sadje in zelenjava. Rožica, ne rečem, da nisem zadovoljna s svojimi rezultati diete. Ampak glede na to, koliko kil oklestite nekatere in koliko kg lahko spraviš dol sem zato zapišala le 13 kg, saj sem se želela znebiti še 5 kg več. Sicer je pa to odvisno, kako strogo se diete držiš, od presnove in drugo. Glavno je Smile, da delaš nekaj zase in se pri tem dobro počutiš. To pa je najbolj pomembno, kajne dekleta. Mislim, da se vse tega zavedamo, saj se sicer ne bi družile in se spoznale. Ne bom več nalagala, grem spat. Se jutri spet beremo. Nočko. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti