20. dec 2005 16:16
Živjo!
Tuna jaz vsekakor delim svoj klik že kar nekaj dni z vsemi vami na tem forumu.
Sem se pa ravno včeraj spraševala koliko nas/vas je sploh na dieti, glede na to da čvekamo na 3MD forumu. Ker če se ne motim smo v glavnem same po dietne "čveke", ki so tako odvisme od foruma, da preprosto ne morejo brez njega.
Če ne prej mislim/vem da vam bo 3.1 zečelo kar vsem zelo klikati.
Korenzu je to en fin občutek in zame hkrati neprijeten, ko te tako gledajo in tisti stavek, "ja kakšna pa si, saj si sploh nisi podobna,....".
Meni je en sosed naredil ful sceno, ko me je videl, sem delala v enem lokalu, ki je bil nabito poln. In on je uletel k meni za šank in me spraševel, če sem res jaz, da to pa ja ni mogoče da bi bila jaz, da če bi me srečal kje drugje, da bi šel mimo mene....
In vsi, ki me niso poznali od prej, oz. me ne poznajo so me tko čudno gledali. Bog ve kaj so si mislili...
Sicer pa naj si mislijo kar si hočejo. Jaz kot sem zadnjič omenila počasi dojemam, da res drugače zgladam s temi -20 kg, ker se takoj po dieti nisem pučutila kaj drugače Vendar sem tudi na večji samozavesti in pozitivnejšemu samodojemanju začela hitro pridobivati, predvsem zaradi drugačnega dojemanja okolice.
Jaz sem bila danes mesna. Počasi se stvari bolj normalizirajo, sicer se še nisem tehtala, vendar imam občutek, da bi lahko pokazala malo manj. Če ne tehtnica pa vsaj meter.
Je včeraj kolegica kuhala čokoladni liker, tako da tudi jaz nisem bila čisto brez greha, ker ga je bilo treba poizkusiti.
Vam povem, da se mi je kar malo vrtelo, ker sem bila cel dan sadna, zvečer pa nisem mogla odklinit, ker sem ji jaz dala recept....
Skratka prazniki so pred vrati, jaz vem predvsem po tem ker imam neverjetno gužvo, kot verjetno vse...
LP:
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.