Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. dec 2005 0:26

Čer! Ja Lanes, saj tudi jaz nisem s tem mislila nič slabega. Se opravičujem. Ni bilo mišljeno žaljivo. Vsekakor je prišlo do napačne iterpretacije. Hotela sem le povedati, da se meni osebno to zdi odličen dosežek, že 7 kilogramov. Tudi meni ni šlo z enim krogom diete vse dol. Navsezadnje se trudim že 15 mesecev, in več ali manj uspešno in produkt dolgotrajnega dela in truda so tudi rezultati na katere sem ponosna. Zato jih z vseljem oznanjam. Pri tej dieti sem spoznala, da so cm tisti, ki resnično štejejo. Zato sem vsake izgubljene deke posebej vesela, ker to ne malo kdaj ob redni rekreaciji pomeni, ožji pas, bedra, čvrstejšo zadnjo plat,... in vsekakor boljšo postavo. Sicer pa ljudje smo si različni in vsak ima svoje mnenje in pravico da ga izraža in zagovarja. In prav je tako. Nočko. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 21. dec 2005 00:31:09

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

21. dec 2005 5:00

Dobro jutro dekleta! Počasi z Dušanko končujeva 3md, še en teden. Leto se bo končalo in najina dieto tudi.Razultati so pa trenutni -13kg. Sedaj jih imam74kg in sem zelo zadovoljna. Tale tek mi je dosti pomagal!!!! Tečem še redno, samo jutra so kar hladna, pa še veter! Mi se ne damo, samo,da ni poledicei in psov!!!! Vse že pridno pečete, jaz še pa začela nisem! Bom v naslednjih dnevih!! Punce lepo se imejte in pejte prej počivat!! Lepo preživite sredo!! Lp helena45

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

21. dec 2005 8:50

Pozdravljene, ali vse še spite, kje ste? Očitno imate preveč dela v tem predbožičnem času in ni časa klepetati na forumu. Helena bravo za tvojo vztrajnost pri teku. Mislim, da si postala že prava odvisnica od teka, kajne? Res te občudujem in si želim, da bi imela vsaj kanček tvoje volje. Sicer jaz tudi redno zahajam v fitnes in na telovadbo, ampak zjutraj mi še ne gre. Sem prevelika zaspanka in vedno vstanem zadnji trenutek pred službo. Še to se mi ne ljubi, da bi pešačila v službo - 15 minut. Raje se peljem z možem, ki gre isti čas od doma. Upam, da mi bo kdaj uspelo tudi zjutraj narediti kaj zase. Jaz sem včeraj končala z dieto. Rezultati sicer niso takšni kot sem jih pričakovala - so pa in sem zadovoljna. Sedaj sem na vzdrževanju, spomladi pa začnem 2. krog. Veliko uspeha želim vsem, ki začnete 3. januarja. Lep dan, SMILE28

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

21. dec 2005 9:26

Dobro jutro, jaz sploh nimam nobene volje več pisati na forum, ker se kar nekaj širim...seveda točno vem zakaj....Rožica hvala za klik...ampak mi ne potegne....Jaz bi rada začela danes ali jutri in ne 3.1. No pa saj vem da bom prišla do spoznanja slej ko prej, ampak ne želim da se do takrat nabere spet 5kg ali več... Da vam povem da doma spet natepavam Nuttelo, sem si jo kupila tavelik kozarec in jo je v 3 dneh že pol zmanjkalo...no pa brez veze da naprej razlagam...saj to zgodbo že poznate... Punce imejte se lepo in ne ga srat tako kot ga jaz... Čaoči tuna

MANON  

član od: 23.11.2005

sporočila: 13

21. dec 2005 9:27

Živjo vsem! Vidim,da boste 14.1. spet vodne.Jaz se vam tokrat ne bom pridružila.Bomo praznovali moj rojstni dan,pa še mož se mi vrne domov z daljše odsotnosti v tujini,tako,da bo grande fešta-o luni pa ne duha ne sluha.Pa saj bodo lune še prišle. Vsem,ki se boste 3.1 zagrizle v nov krog ,želim veliko uspeha.Ne vem pa,kam boste še shujšale,saj ste že skoraj vse manekenke.No,saj sem manekenka tudi jaz,a le za elegantno popolne. Korenzu-vsa čast,da ti je uspelo toliko dat dol.Moja prijateljica je tudi shujšala več kot 30kg,sicer ne s to dieto,tako,da vem,da je to res velika sprememba oz.blazno lepa sprememba. Jaz tudi pečem v veselem decembru.Do sedaj sem naredila tri potice-orehovo,potratno in čokoladno.Vse so super uspele,orehovo bo treba še ponoviti.Dajam tudi v skrinjo-za žurko v januarju.Nameravam pa narediti še kukije,indijančke,rogljičke,tiramisu in torto(za en rojstni dan). Mi je že jasno,da bom v drugi polovici januarja spet tolkla sadne dni. Helena in Dušanka-želim vama,da bi 3md zaključili s čim večjim uspehom in uspešno borbo na vzdrževanju doseženega. Čao! MANON

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

21. dec 2005 12:41

Dober dan punce! Helena45, čestitke za izgubljene kg in za voljo da tako pridno tečeš. Zdaj ko boš začela peči zraven žvižgaj, da ne bo kaj zdrknilo v usta. Manon, vse smo manekenke ja, sreča je da imajo vsake oči svojga malarja. Glede na prej sem super samo oblečena moram bit. Saj veš, malo leta, malo pa prejšni kg, ki so se sedaj spremenili v kožo. Tuna, verjemi mi, da me je kar pri srcu zabolelo ko sem prebrala, da nimaš nobene volje. Reci si še en dan potem pa stop, mogoče bo pomagalo, poskusi. Vsem ki končujete dieto, čestitam za izgubljene kg in veliko uspeha pri vzdrževanju. LP beba

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

21. dec 2005 12:44

Živjo, punce! Danes pa še ni veliko napisanega, vas čisto razumem, ni časa! Bravo Helena, uspelo ti je in rezultat je super, čestitam tudi Smile28 in Dušanki, spet nas bo več na vzdrževanju. Tuna, a si kupila tisto 3-kg Nutello??? Jaz jo ne upam, pa čeprav gre pri nas tudi za med, predvsem hčerka ne more brez nje. Manon, če bi jaz tolkla toliko sadnih dni skupaj, si sploh ne predstavljam, kako bi kombinirala, da se ne bi naveličala. Daj povej, ali se držiš pravila: dva sadeža, pest oreščkov, malo suhega sadja, ... Ali ti mogoče kakšno sadje prav posebej paše in ga poješ več? Ali ješ tudi kompote in sadne kupe? Kaj pa zelenjava? To te sprašujem zato, ker sem ga včeraj precej biksala in se moram malo prepucat. Obiskala me je teta s Krvavca in sem jedla namazan kruh že dopoldne, potem poleg kosila in še zvečer. Vmes pa še malo piškotov in bobi palčke. Je pa res, da mi tokrat kar lije tam spodaj, med dieto pa so bile enkrat le sledi, dvakrat pa tudi bolj malo. Očitno bo šlo tokrat vse za nazaj. Lep dan vam želim jankica

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

21. dec 2005 12:54

Hej Tuna, glavo pokonci! Sem te z Nutello malo sprovicirala, čeprav vem, da si kupila mnogooooo manjšo! Pridejo tudi "slabi" dnevi, toda že če se tega zavemo, smo veliko naredili in začnemo ukrepati. Saj, le zakaj bi čakala do 3.1., če lahko začneš takoj. Aja, jaz pa danes (poleg sadja) pijem "odpustek za mnoge pregrehe", ha, ha, ha. Bomo videli..... jankica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. dec 2005 12:55

Hojla! Jaz sem pa prišla pravkar od frizerja,(zdaj sem pa blondinka),tako da se na hitrco javim. Danes še zadnjič letos v službo,zvečer na pijačo z sodelavkami,potem pa juhuhu! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. dec 2005 13:21

Hojla! Tuna predlagam, da danes poješ Nutelo, da ne boš imela več vzroka za grešenje,... :) Ker, če jo boš še cel teden vsak dan po malo, se poleg Nutele zna najti še kakšen greh. No vsaj jaz sem taka, če sem to pa naj bo še tisto, je tako vseeno, če sem grešila pa naj bo to dobro, da je vredno greha... Vsekakor si privošči vredu grešenje, sprazni lonček...... Potem pa jutri skupaj z mano sadje. Verjamem, da nama bo skupaj uspelo. Poročaj o odločitvi! lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti