18. dec 2005 2:29
Bonaca hvala in čestitke tudi nazaj, seveda vsem, ki nam je uspelo. Da nebi bilo grehov in sladkanja. To sa pa pri meni ni za bati. Če nebi tako redno spuščala grehov v svoj trebušček po dieti, mi zdaj nebi bilo treba stradati, lune+sadje mislim. Sem pridelala toliko kilogramov po dieti, da me je sram priznati. Če sem poštena. Res, da ne še vseh izgubljenih, hvala bogu. Ampak je pa porazno. Kljub tej luni jih imam še več kot zadnjič na srečanju. Sem imela veseli november poln pritiskov, učenja, seminarjev,.... in obilo dobre in ne redne hrane.... Če sem poštena. Zato pa sem si vsega po malo pridelala kilograme in ta moj zmešan bio ritem. Če omenim samo kosilo ob 19:00 večerje ob polnoči,.... Seveda za potešitev tiste volčje lakote, dokler da skuhaš kosilo pa veliko preveč prigrizkov.... Pa saj to vse poznate. Vsekakor pa si ne odrečem praznika po moji duši, in za mojo dušo. Če sem se lahko zdaj cel mesec bulala, ne bom pokvarila božiča... sebi in družini z nekim pretiravanjem s sadjem al kaj podobnega. Na vse zadnje pomeni hrana tudi druženje. In ni ga lepšega druženja, kot tisto družinsko ob božiču in teh praznikih, ko z vso ljubeznijo pripravimo hrano, pijačo,...., slavnostno okrasitev...., da potem še z večjo toplino v srcu to doživljamo, okušamo,... Mislim, da so dnevi v življenju, ki so res ne ponovljivi. Čeprav je potebno živeti za vsak dan posebej, bi jaz rakla, da moramo živeti še posebej za take dneve, ki so v današnjem hitrem tempu eni redkih, ki nam še ostanejo, da jih lahko živimo tako, kot nam velita duša in srce, kot želimo sami in ne drugi. Že res, da živimo tako kot sami hočemo. Ampak roko na srce, kdo dejansko živi kot sam hoče? Prilagajamo se družbi, okolici, tehnologiji,.... Ja spet me je odneslo. Pa saj ste navajene, še veliko daljši so bili navadno moji posti. Grem zdaj na en Gute Nacht tee. Pa kaj, ko itak ne pomaga. Si bom pa mislala kako pomaga, mogoče bo kaj več učinka. Sladko sanjajte še naprej! Upam, da nisem s svojimi mislimi na vas zmotila vaših sanj. Nočko. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.