17. dec 2005 10:29
Jutro! Marjetka imaš prav. Prav takšne smo. Upam, da bomo vse čimprej med zvezdami. Meni tehtnica danes zjutraj kaže 3,5 kg manj. Še sama ne morem verjet. JUPI!!! Ne vem a naj bom vesela al žalostna. Nekako sem bol žalostna, pa ne zaradi izgube kg, ampak zato ker razmišljam, že naprej. In vem kako težki mi bodo zdaj dnevi diete, ko bo treba vztrajat, kljub minimalnemu učinku. Težka bo. Se že danes bojim in sprašujem ali bom zmogla izpeljet moj načrt, predvsem zato ker so prazniki pred vrati. V načrtu sem imela, da bom kljub praznikom pazila pri prehrani. Če je zmogla Marjetka Cvetka lansko leto bit na dieti za preznike in celo sadna na silvestrovo.... Moram bit jaz vsaj toliko disciplinirana, da ne pridobim spet kakšen kilogram, upoštevat nameravam ločevanje in ure, ter seveda omejiti vnos piškotov, mogoče še kakšen sadni dan... Seveda pa nisem tako močna kot je Marjetka, zato sem si že zdaj določila, da za božično večerjo ne bom komplicirala in prav tako za sivestrovo ne. Alkohol? O tem se bom pa odločala sproti pač odvisno od počutja. Jaz bom danes škrobna. Kaj kuhate? Kakšna ideja za Š kosilo. Mi diši riž, pa ne vem kaj naj pripravim zraven mojemu. Lans ti pa čimbolj razvajaj svojega sina (v kar sicer ne dvomim), da bo hitro okreval ubožček. Lp. In hitro na plan z rezultati, da bo lahko mislim da Dušanka izračunala, koliko je Slovenija danes lažja. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 17. dec 2005 10:31:19