19. feb 2015 14:44
Lisa, te popolnoma zastopim kaj želiš povedati, izkusil na lastni koži, celo otroštvo konkretno pretežek, res konkretno. In ravno zaradi tega, ker sem sam, še kot mladoletnik, poskušal razne diete na lastno pest, vem kako je. In v vseh točkah tvojega posta se strinjam s tabo, ampak da prideš do zdrave teže je potreben maraton ne šprint, če si prebrala moj prvi post, nikomur ne očitam da počne kar počne, je pa dejstvo, da ta "dieta" ni vredu, ni zdrava. Temelji na tem, da v kratkem času izgubiš veliko kg, ogromno razlogov je zakaj to ni dobro, telo se zastruplja itd. Ogromno diet je tudi preveč ekstremno zastavljenih in so psihično prezahtevne. Torej stran od marketing diet, se izobraževati na področju zdrave prehrane, ne vse verjeti na prvo besedo, preučit zadevo in gre, vse se da. Imaš ogromno možnosti pri zdravem prehranjevanju, nikjer nisi prikrajšanj samo je potrebno vložiti čas in trud.
P.S. in ja seveda deluje, vedno kadar bo vnos kalorij manjši od porabe bodo šli kg v minus :)
P.S.2. no pa srečno vsem, ki se borite s hujšanjem, če ste popisali 5x1200 strani potem vam par postov ne bo spremenilo pogleda na vse. Ostanite zdravi, jaz se bom pa potrudil, da ne smetim tukaj :)
Simon_92
Sporočilo je spremenil(a) Simon_92 dne 19. 2015 14:46