1. avg 2014 12:02
Živjo dekleta, punce, dame, gospe, gospodične... Sem nova in sem se včlanila zaenkrat samo zato, ker vidim da je tukaj tale tema o tej dieti zelo živahna, kar trenutno res rabim. Sama sem se namreč dolgo časa odločala, da bi zagrabila težavo za roge in se podala na teh 90 dni... In sem se pripravljala kar nekaj časa, datum 1.8. pa sem določila ker je pač prvi v mesecu in se mi je zdel fajn začetek, pa da ni ravno ponedeljek.
Zakaj ta dieta? Pred par meseci je šla tašča na to dieto in je zgubila kar precej kg (več kot 10, se mi zdi), glede diete sem bila že prej seznanjena kako in kaj je treba jesti in bilo mi je všeč predvsem to, da se zjutraj je sadje (hvalabogu meni osebno zjutraj nikoli ne paše jest kakih težkih zadev in sem večinoma itak jedla sadje), pa da so sladkarije dovoljene, ooooo
In se lotim diete v največjem stresu (služba...) in sem vztrajala 12 dni. Počutje je bilo fenomenalno, priprava jedi je bila uživancija, sploh ker rada visim v kuhinji in kuham, pa še moj je bil navdušen nad jedmi - sploh domača pica ga je popolnoma impresionirala, da bi jo jedel vsak drugi dan četrti dan sem sicer zbolela, ampak to sem pripisala stresu in vremenu, potem pa je šlo počasi vse navzdol in spomnim se, da sem se pregrešila pri beljakovinskem dnevu in odnehala. Zdaj sem po skoraj enem letu pustila to stresno službo in našla drugo, tako da sem glede tega veliko bolj notranje zadovoljna. Danes je celo 5.dan ko ne kadim, ampak glede tega si še nisem na jasnem, če mi bo zadišala cigareta, jo bom pač prižgala.
Zdaj pa še nekaj o sebi.. stara bom vsak čas 28 let, visoka sem 159 cm, danes zjutraj pa je tehtnica pokazala 56.3 kg. Ja vem, zdej se boste križale in me imele za bolno, da se grem neke diete, ker "imaš super težo". Pa da vam kar povem, da ni tako - stegna so kar dobro obložena, jahalne hlače se vidijo, na trebuhu je kar nekaj šlauhkov, pa še na rokah se mi je začelo poznati, pač na zgornjem delu. Skratka v svoji koži se ne počutim preveč dobro in bi rada to spremenila.
Imam srečo, da me moj podpira pri tem, sicer ni navdušen nad veliko izgubo kg, se pa veseli dobre papice (sem že najavila pico v nedeljo).
Tako da evo, PRVI DAN je pred mano.
Z: 2 nektarini, črna kava s stevio, cimetom in dvema pljunkoma mleka
K: manjši zrezek pišč.prsi pečenih, kuhana grajska zelenjava, začinjen paradižnik, bombetka s semeni
V: 1 par piščančjih hrenovk pečenih na žaru, skleda solate /endivja, rukola, paradižnik
+ dosti zelenega čaja in vode skozi cel dan
Upam, da se da kasneje post dopolnjevat, da bom lahko napisala celoten jedilnik. Aha, še to. V namen diete sem si naredila poseben zvežčič, kamor sem si zapisala ideje za posamezne dneve, vpisovala bom jedilnik in 1x na mesec preverjala izgubo kg.
Še enkrat lepo pozdravljene, zdaj pa letim počasi pospravljat itd, pa kasneje preletim še celoten forum.
Papa
sexybeast
Sporočilo je spremenil(a) sexybeast dne 01. 2014 15:58
Sporočilo je spremenil(a) sexybeast dne 01. 2014 19:24