17. mar 2014 11:57
Vesnozaver, hvala! :)
Ne skrbi preveč zaradi grehov, ti samo vztrajaj naprej :)
mmm, danes pa meso in solata :) Komaj čakam :)
17. mar 2014 11:57
Vesnozaver, hvala! :)
Ne skrbi preveč zaradi grehov, ti samo vztrajaj naprej :)
mmm, danes pa meso in solata :) Komaj čakam :)
17. mar 2014 18:03
Evo mene nazaj!!!
Samo 3 dni me ni, pa že !! Emelie, ne pusti se provocirati, to je samo inin , ker bomo me tako sexiiiii!!!!!
Dopust je bil itak :, (3 metre!!!), in še kaj!!
Današnji sadni dan: 2 jabolki, 1 blejska kremšnita, 1 kosilo /(dunajski, krompir, solata), preslani arašidi, sendvič.
No, bo pa jutri, teža je pa tam, kjer je bila. Nobena dieta ne odtehta takega krasnega vikenda v dvoje!
marjja
17. mar 2014 21:37
Marjja super za dopust, prav imas, zdaj pa akcija - od smuck do kopalk:)
danes sem bila na regratu s krompirjem, za kosilo in vecerjo. se mi pa sladko lusta...malo krize mam se tudi pri pogresanju cigaret, namrec en mesec ne kadim(prej skatla na dan). Sem pa ponosna na sebe, zdaj se samo kg dol spravim, pa bo!
nocko
Vesnozaver
18. mar 2014 9:20
Dobro jutro,
dodatno vzpodbudo še dobim pri prebiranju prejšnjih delov hujšanja, ponavadi zvečer pred spanjem še malo prebiram in tako lažje preslišim zvoke lačnega trebuha
Emelie hvala! Ja, sem se začela rediti, pa že itak imam zelo preveč kg in je bilo treba nekaj ukrenit. Upam, da mi rata.
Danes OH dan - za kosilo domača pica s čebulo, bučkami in papriko za mene, za druge pa še šunka in sir. Za večerjo še ne vem, s čim bom ''grešila'':)
Vesnozaver
18. mar 2014 23:04
Živjo,
jaz sem pa danes med grešniki Cel dan sem imela opravke v mestu in sem namesto škrobnih jedi jedla sendvič za kosilo( polnozrnata bageta, kozji sir, rukola, paradižnik) in hamburger za večerjo. Zjutraj sem bila 30min na orbitreku (za ostalo mi je zmanjkalo časa), spila pa sem 2,5l tekočine(čaj,voda). Me je kar strah, kaj bo jutri pokazala tehtnica.
malinca86
19. mar 2014 7:22
Sadni dan po pričakovanjih, sicer zvečer nekaj keksov na stroj, ki jih je častila soigralka na odbojki, pa nič zato. Itak gre dieta h kraju, imam še 3 tedne in se jih mislim držati, vendar, če kak dan skrenem , nič zato, sem že tam, kjer sem želela.
Danes krompirjevo-zelenjavna juha, kos polnozrnatega kruha, upam, da bo kaj ostalo še za v
zvečer.
marjja
sem skrenila, ja s skuto, domačo salamo in pecivom!!!
Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 19. 2014 15:41
19. mar 2014 20:15
Nič se ne sekirajte dekleta, najbolj pomembno je, da se znate nasmejati sebi, ko bo teh 90 dni šlo mimo, še naprej vztrajajte in ločujte, jejte vse, kar si poželite, meso z zelenjavo, krompir s solato, jogurt z ribo....jaz bi se rada mal zredila, pa sem verjetno nekaj zamudila
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
20. mar 2014 9:30
Ojla,
malinca86 - ne daj se (Ines:))) ...upam, da si zdaj pridna, jaz sem včeraj imela sadni dan, pa sem tudi grešila, pojedla sem eno mandarino, sem se ''šparala'' za večer- otroka sta imela predstavo v vrtcu in smo šli potem na sladoled in sem si privoščila kepico!
Minus 3 kg, juhuhuhu, vesela in motivirana!
Danes pa čevapčiči in solata.
Vesnozaver
20. mar 2014 14:48
Emelie misli na se več sončka in oblekice...morje, kopalke in seksi Emelie!:))
pravkar končala s štihanjem ene grede, juhu, fajn in koristna rekreacija....danes in jutri je dan za rožice, v soboto pa je na vrsti solatka...no ja, tole bi skorajda morala v drugo temo pisat:) ampak tudi vrtna rekreacija spada k hujšanju!:)
Vesnozaver
21. mar 2014 6:50
Vesnozaver, odlično!! Jaz se vrta še nisem dotaknila, saj se moram peljati do njega in se mi ne mudi nikamor. Ne vem, zakaj bi takohitela, na koncu imamo pa vsi ob približno istem času solato. Druga stvar je pa gibanje, tega mi pa letos nenormalno manjka, ne vem, zakaj sem se tako polenila, sama sebe ne razumem. Kar neki izgovori....
Zato mi pa teža stoji, teh zadnjih 20 dni se očitno ne bo premaknila več nikamor teh 6 kil sem "slekla", več pa očitno ne bo šlo. Pa dobro, pomlad prihaja, bicikel smo že napumpali, saj, bo, planine čakajo....
Včeraj brez greha (razen mini čokoladice), danes sadno zelenjavni dan, že dirjam skuhat juho.
Emelie, zberi se!. Škoda je, da se mučiš cel teden, potem pa čez vikend vse podreš. Pesti držim zate. Saj zmoreš!!
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Pohorska gibanica