Ločevanje živil 90. dni - 5. del

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

14. mar 2014 15:59

Emelie je napisala:

(npr. za kosilo beljakovine, za večerjo proteini) - v čem je pa razlika med beljakovinami in proteini?

mamamia

malinca86  

član od: 10.3.2014

sporočila: 9

16. mar 2014 8:51

Evo, moj 11. dan in imam 1,4 kg manj.
Včeraj je bil OH dan:
Z: 2 jabolki
K: polnozrnati peresniki z omako, solata

V: kos kruha z nutoko

spila sem 3,15l čaja in vode in bila 30 min na orbitreku+delala vaje za mišice.

Prebava se mi je uredila, obstipacija je stvar preteklosti. :)
Danes mam vitaminski dan, večinoma bom jedla

Kako ste ve preživele vikend?

lepo nedeljo,

malinca86

Sporočilo je spremenil(a) malinca86 dne 16. 2014 08:51

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

16. mar 2014 9:07

Emelie je napisal/a:

Mamamia, hvala za vprašanje. Beljakovine = proteini. Naslednjič pa, prosim, uporabi Google, kjer boš našla odgovore na vprašanja, ki se ti porajajo.

Kako obožujem tale forum, ko se nekatere (vedno ene in iste) zapičijo v vsak zatipk, ki ga narediš, ker so one seveda popolne. Vendar očitno ne dovolj, da zahajajo na ta forum, čeprav se jim diete zdijo nesmiselne. 

Pa lep dan želim,

Emelie

Hvala za navodila, kje naj kaj pogledam ... Ne boš verjela, a sem res pogledala (že zato, da preverim svoje  znanje, ker sem pomislila, da se morda nisi zgolj zatipkala, pač pa je mene povozil čas ...) in šele potem sem vprašala, kar pač sem.

In namesto odgovora v stilu "joj, sem se zmotila" ..., kot običajno napišemo, ko se zmotimo, sem dobila poduk. Hvala zanj, spet  sem vzela eno novo poglavje o medsebojnem komuniciranju. 

Uspešno ločevanje še naprej, pa malo več dobre volje, ti ne bo škodilo.

mamamia

Vesnozaver  

član od: 16.1.2011

sporočila: 66

17. mar 2014 10:02

Juhu,

danes škrobni dan, včerajšnji oh minil brez grehov, na sadni dan pa sem grešila...prvi dan m., glavobol, pa vsakih 5 min. na wc....pa sem pojedla nekaj jedilne čokolade...potem pa sem pekla rogljičke...pa seveda še en rogljiček odromal po grlu...

danes bo regrat s krompirjem.

malinca86 bravo , kar tako naprej!!!

Vesnozaver

malinca86  

17. mar 2014 11:57

Vesnozaver, hvala! :)
Ne skrbi preveč zaradi grehov, ti samo vztrajaj naprej :)
mmm, danes pa meso in solata :) Komaj čakam :)

malinca86

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

17. mar 2014 18:03

Evo mene nazaj!!!

Samo 3 dni me ni, pa že !!  Emelie, ne pusti se provocirati, to je samo inin , ker bomo me tako sexiiiii!!!!!

Dopust je bil itak :, (3 metre!!!), in še kaj!!

Današnji sadni dan: 2 jabolki, 1 blejska kremšnita, 1 kosilo /(dunajski, krompir, solata), preslani arašidi, sendvič.

No, bo pa jutri, teža je pa tam, kjer je bila. Nobena dieta ne odtehta takega krasnega vikenda v dvoje!

marjja

Vesnozaver  

17. mar 2014 21:37

Marjja super za dopust, prav imas, zdaj pa akcija - od smuck do kopalk:)

danes sem bila na regratu s krompirjem, za kosilo in vecerjo. se mi pa sladko lusta...malo krize mam se tudi pri pogresanju cigaret, namrec en mesec ne kadim(prej skatla na dan).  Sem pa ponosna na sebe, zdaj se samo kg dol spravim, pa bo!

nocko

Vesnozaver

Vesnozaver  

18. mar 2014 9:20

Dobro jutro,

dodatno vzpodbudo še dobim pri prebiranju prejšnjih delov hujšanja, ponavadi zvečer pred spanjem še malo prebiram in tako lažje preslišim zvoke lačnega trebuha

Emelie hvala! Ja, sem se začela rediti, pa že itak imam zelo preveč kg in je bilo treba nekaj ukrenit. Upam, da mi rata.

Danes OH dan - za kosilo domača pica s čebulo, bučkami in papriko za mene, za druge pa še šunka in sir. Za večerjo še ne vem, s čim bom ''grešila'':)

Vesnozaver

malinca86  

18. mar 2014 23:04

Živjo,

jaz sem pa danes med grešniki Cel dan sem imela opravke v mestu in sem namesto škrobnih jedi jedla sendvič za kosilo( polnozrnata bageta, kozji sir, rukola, paradižnik) in hamburger za večerjo. Zjutraj sem bila 30min na orbitreku (za ostalo mi je zmanjkalo časa), spila pa sem 2,5l tekočine(čaj,voda).  Me je kar strah, kaj bo jutri pokazala tehtnica.

malinca86

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

19. mar 2014 7:22

Sadni dan po pričakovanjih, sicer zvečer nekaj keksov na stroj, ki jih je častila soigralka na odbojki, pa nič zato. Itak gre dieta h kraju, imam še 3 tedne in se jih mislim držati, vendar, če kak dan skrenem , nič zato, sem že tam, kjer sem želela.

Danes krompirjevo-zelenjavna juha, kos polnozrnatega kruha, upam, da bo kaj ostalo še za v

zvečer.

marjja

sem skrenila, ja s skuto, domačo salamo in pecivom!!!

Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 19. 2014 15:41

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti