Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Margot  

član od: 12.12.2008

sporočila: 260

23. okt 2013 13:09

Bravo :)

Margot

golubić  

član od: 13.5.2007

sporočila: 1276

23. okt 2013 15:15

Maargot hvala

golubić

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

4. nov 2013 12:45

Bravo golubić, jaz danes po dveh in pol letih ponovno štartam...

Takrat sem izgubila 20 kg, danes pa na novo začnem, ker sem do sedaj bila na vzdrževanju in se želim znebiti še dodatnih 10 kg...in sem začela z vitaminskim dnem...sadje in zelenjava...voda....pa čaj itd....

Kyara

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

16. nov 2013 13:07

bravo punce! zakon ste, čestitke! :)

sabina69

priv  

član od: 7.11.2006

sporočila: 266

18. nov 2013 13:12

čestitke tudi z moje strani

začela pa tudi jaz danes in sicer s sciljem - 7kg

javljam

priv

priv

rolada  

član od: 4.8.2006

sporočila: 287

3. dec 2013 14:22

Vas berem in se čudim. Tudi meni je pred leti uspelo oklestiti kilograme. Tokrat pa nikakor ne morem začeti.

Nikakor mi ne naredi klik v glavi. Vem, da rabim samo to. Preblisk! Kako pa ste ve začele? Kaj vas je spodbudilo od mišljenja do dejanja?

Pomagajte mi.

LP

Rolada

rolada

cica67  

član od: 2.1.2014

sporočila: 13

2. jan 2014 18:13

Ojla, sem nova na kulinariki, danes je moj drugi dan ločevanja. Moja novoletna zaobljuba je -15kg, upam, da mi uspe. A je še katera z menoj?

cica67

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

5. jan 2014 9:29

POzdravljena!

Jutri začnem tudi jaz malo klestiti svojih +5, malo po svoje, a še zmerom po načelu ločevanja. Držim pa pesti za tebe.

marjja

barbsrec  

član od: 11.9.2013

sporočila: 25

5. jan 2014 13:30

Pozdravljene!

še ena, ki se pridružuje... Začela sem danes, prepričalo me je dejstvo, da gre pravzaprav za spremembo presnove in da zato potem ni jojo efekta. Namprej v zadnjem letu so se mi kg začeli počai nalagati, prej nisem imela s tem težav, lahko sem jedla kar sem hotela in koliko sem hotela, tudi zelo pozno zvečer. Zdaj pa res kar naenkrat, morda ker sem vmes obrnila trojko od spredaj (pri letih :)) , so se kg začeli nalagati, tako da sem v zadnjem letu pridelala vsaj 3 kg plusa, pol sem v decembru nekaj poskušala dol spravit z nekim vsesplošnim odrekanjem in stradanjem in sem spravila dol 1 kg, pa sem čez praznike dobila nazaj skoraj 3 kg... Tako da zdaj pa mi je res vse že premalo v omari, ne počutim se dobro, vsa sem zamaščena in sem se odločila, da začnem z ločevačno dieto. No, danes sem za zajtrk dve jabolki, za kosilo kos puranjega mesa, zraven korenček, ohrovt in radič. Fuuul me muči, ker čutim, da mi sladkor pada, ful ful se mi lušta kaj sladkega, predvsem po kosilu. Pa muči me, da so v bistvu samo trije obroki, če prav razumem? Jaz sem po zajtrku po tistih dveh jabolkih zelo hitro lačna. Kosilo sem imela ob 12h. In pol mi ostane za ves preostanek dneva samo še večerja? Bojim sem, da bom okrog treh jaz že ful lačna... Kako ve shajata s tako malo obroki? kaj vmes lahko kakšno sadje ali nič?

Hvala za nasvete in pomoč,

lp, Barbara

barbsrec

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

5. jan 2014 14:11

Dopoldne in popoldne je dovoljena sadna (še bolje zelenjavna) malica brez dodatkov. A sčasoma je ne rabiš več, ker ob pitju vode stalno polniš želodec.

V izostanek jo-jo efekta pa ne verjemi - ko (če) nehaš ločevati, teža drži samo nekaj časa, potem kile pridejo nazaj, tudi z dodatkom. Zato je vsak januar na tem forumu kar nekaj povratnic.

Lisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti