6. jan 2014 18:24
Škrobni dan
Danes zjutraj pomaranča, za kosilo zelenjavna enolončnica z rižem, za večerjo isto le pol manj.
Popoldan pa še eno jabolko.
Iča
6. jan 2014 18:24
Škrobni dan
Danes zjutraj pomaranča, za kosilo zelenjavna enolončnica z rižem, za večerjo isto le pol manj.
Popoldan pa še eno jabolko.
Iča
6. jan 2014 19:31
Ojla, no a ste se le opogumile. Moj jedilnik danes:
Zajtrk-2skodelici koprivovega čaja s peteršiljem, ker odvaja vodo iz telesa + 1 pomaranča
nato nakupi v trgovini, potem 1 ura hitre hoje
Malica: 1 skodelica istega čaja
Kosilo: pire krompir (brez vsega) - paradižnikova solata
Večerja: isto kot za kosilo, le malo manj
Lačna nisem, če pa me le ta zgrabi, dopoldan pojem še kako sadje, popoldan pa zelenjavo.
Le pogumno, skupaj bomo lažje dosegle cilj.
cica67
7. jan 2014 6:12
Dobro jutro vsem. Danes je moj 7 dan in tehtnica je pokazala neverjetnih -2,4 kg, ne morem verjet!!! Verjetno je res bolj voda, ker sem bila čez praznike že vsa zabuhla od pršuta, tatarca in ostalih dobrot, ampak občutek je pa super.
Danes bo za zajtrk spet peteršiljev čaj pa pomaranča, za kosilo in večerjo pa temni pirini rezanci z omako iz paradižnika in paprike.
Lep dan vsem, pa veliko uspeha na poti do zmage.
cica67
7. jan 2014 7:57
cica67, čestitke!!!! to pa je res neverjetno! res ful dobro. Ti da voljo za naprej, kajne?
barbsrec
7. jan 2014 8:25
cica67,
bravo, dobro ti gre!
Moji načrti za današnje kosilo: dušeno kislo zelje s krompirjem
bršljanka
7. jan 2014 16:00
jaz sem danes za zajtrk dve jabolki, za kosilo pico (testo iz polnozrnate pirine moke) nadevano z gobami in čebulo, poleg zeljno solato. Ravno sem prišla s sprehoda, eno uro hitre hoje. Tako mi je sladkor padel, da sem imela čist mehke noge, zato sem pojedla eno jabolko in eno banano, glede na to, da imam OH dan. Kaj je to prekršek, ker bom potem še večerjo ali lahko normalno jem sadje za popol. malico? Ker pri vas bolj zasledim, da imate dopold. malico.
barbsrec
7. jan 2014 17:30
Po mojem popoldansko sadje ne more škoditi dieti. Sem pa nekje prebrala, da naj bi od kosila do malice minilo vsaj 4 ure in potem po sadju še vsaj 2 uri do večerje.
Če sem hudo lačna in mi popoldanska kavica ni dovolj, si tudi jaz privoščim kos sadja ali skodelico kompota.
bršljanka
7. jan 2014 19:34
Jaz,pa se vam jutri pridružim in bo moj prvi dan.
Mogoče se katera odloči in začneva skupaj.
Ostalim pa čestitke za vse dneve ki ste jih že prestale oz.nekatere že sklatile nekaj kilogramov.
-pika
7. jan 2014 19:45
bršljanka, hvala za odgovor, ja tudi meni so od nekje znani ti časovni intervali in se tega držim, pravzaprav se mi zdi, da sem nekje prebrala, da po beljakovinskem 4 ure, po OH ali škrobnem pa 3 ure. Tega se držim in potem dve uri po malici večerja. Ampak mene res ful muči nivo krvnega sladkorja, jaz sem že prej imela s tem težave, če sem bila lačna in mi je sladkor padel, sem imela občutek, da bom kar skupaj padla. In zdaj pri tej dieti seveda ni sladkarij, ki so sicer pri meni stalnica in me to najbolj od vsega muči. Sem si pa danes na OH dan po večerji privoščila košček čokolade in mi je bilo že super. Strah me je za jutri, čaka me prvi sadno/zel dan. A lahko res v neomejenih količinah? Samo da banan itd. ne. Ali moram tudi imeti vsaj 3-4 ure med obroki? Ker jaz, če bom pojedla recimo dve jabolki, ne bom zdržala pol 4 ure...
pika, dobrodošla! želim ti, da ti ne bo pretežko in zdržiš do konca! Si že dolgo razmišljala o tem ali si se spontano odločila za dieto? Koliko kg minusa ti je cilj?
barbsrec
8. jan 2014 7:13
Dobro jutro punce,
včreaj - katasrtofa, do večera je bilo vse ok, zvečer po večerji pa še pol milke pa 2 palačinki. Tudi jaz imam težave s padcem sladkorja, pa še to, ne zadošča mi samo en košček čokolade, amapak jem, dokler ne zmanjka te sladke omame.
Danes pa sadni dan, ta mi je najhujši. Za zajtrk bo pomaranča in čaj, za kosilo kuhana zelenjava (cvetača, brokoli) z na žaru pečenimi jurčki, za večerjo pa isto, vmes pa gotovo še kak sadež ali surova repa.
Pika dobrodošla, več nas bo, lažje bomo dosegle cilj.
cica67Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Svaljki s čemaževim pestom