Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lily975  

član od: 13.2.2009

sporočila: 19

4. feb 2012 11:19

Pozdravljene ločevalke! Upam ,da se vam lahko pridružim,saj tudi jaz pridno ločujem po tej dieti - danes imam prvi vodni dan !Sem pa po tej dieti že 3x solidno shujšala , samo nosečnosti in težave s ščitnico , pa seveda žretje mi je pridelalo - spet nekaj odvečnih kg .Kg pa zbijam tudi z zumbo , ki jo obiskujem 2x tedensko -kolikor mi služba omogoča .Tehtam pa se jutri!!lp

lily975

jatija  

član od: 5.1.2011

sporočila: 95

4. feb 2012 12:01

lily975 več nas bo lepše se bomo imele,jaz grem na sprehod kljub mrazu skoraj vsak dan.Sem slišala da je zumba super zadeva za kurjenje kalorij,kar pridno naprej z moganjem pa boš za poletje glih berajt!

Darjao nič ne sekirat,s petimi obroki in miganjem tudi ti ne boš nič zaostajala in boš do poletja prav tako oblekla!

Drage moje imejmo se rade....objemček vsem

jatija

SINDY  

član od: 12.9.2008

sporočila: 79

4. feb 2012 13:15

Pravkar iz sprehoda ... premrzla in zasnežena . Zunaj je pravo zimsko vzdušje. Se mi zdi kot božični čas....  Lily 975 dobrodošla, naš vodni dan je v ponedeljek. Upam, da nam bo uspel...

 

Darjao tudi jaz imam skoraj vedno 5 obrokov, le da so vmesni obroki pri meni solata. Pravilno si se odločila, da strogo dieto malo omiliš, če je tvoje počutje slabše. Najbolj pomembno je da vztrajaš naprej z zdravo prehrano in vadbo.

Danes imam OH dan, seveda bodo pirine testenine. Za večerjo pa še premišljujem ... moja domišljija je brez meja ...

 

Lep zimski pozdrav,



SINDY

Sporočilo je spremenil(a) SINDY dne 04. 2012 13:28

kkristinak  

član od: 25.9.2011

sporočila: 8

6. feb 2012 9:40

Pozdravljeni

No z ločevanjem nadaljujem. Kg bolj dkg se zelo pooočasi poslavljajo.

Največji problem pa je da sem vsa premražena. Vsi okrog so v kratkih rokavih, sama v 2 termo puloverjih, volnenih nogavicah, deki..., pa sem še čisto ledena.Temperatura v prostoru je 24+ Ne pomaga nič. Očitno telo zahteva kaj konkretnega .

Ledeni pozdravi

 

Kristina

Lotti  

član od: 13.10.2006

sporočila: 343

6. feb 2012 10:14

kkristinak pozdravljena,

tudi sama sem na dieti, in isto kot ti... premražena do konca... oblečena kot medved, obuta v termo copate, spat hodim s termoforjem... samo če je to cena da se stopi kak kg bom potrpela...  se ne dam niti mrazu, obdobje, ko pa sem bila še malo lačna pa sem že tako premagala...

pa od cajta do cajta malo pomigam, pa je tudi bolje - se na tak način malo ogrejem, pa vroč nesladkan čaj pijem, ki ga nisem nikoli marala, pa me segreje od znotraj... 

tako da korajžno naprej kkristinak, obleci se in držimo pesti za vse nas na dieti...

Lotti

"PETJA"  

član od: 5.11.2007

sporočila: 14

6. feb 2012 11:20

živjo bejbe

danes je moj vodni dan  ojojojojoj....... upam da mi  uspe držite pesti

 

ajdi smejte se pa se tipkamo

"PETJA"

SINDY  

član od: 12.9.2008

sporočila: 79

7. feb 2012 8:20

Preživela .... vodni dan namreč. Sicer je bil moj dan sestavljen in pitja čajev, in skodelice čiste zelenjavne juhe. Mislim da ga nisem "pihnila" preveč mimo, saj je tudi v "zdravih postih" predvideno pitje čiste juhe (beri vode od kuhane zelenjave).

Včeraj sva bila z možem na smučanju - uživancija, le temperature so bile -16, tako da sva s smučanjem hitro zaključila.

Da nas ob dieti zebe ja normalno, saj telo dobi manj kalorij in energije, ki jo potrebuje za ohranjanje telesne temperature.

Lep, topel pozdrav

SINDY

boob  

član od: 28.9.2009

sporočila: 11

13. feb 2012 11:53

pozdravljeni,

tudi jaz sem se odločila da ponovno poskusim z to dieto. . .prosila bi vas pa za pomoč

Kaj lahko jem za zajtrk?

kam spada kislo zelje. . a je nevtralna zelenjava?

in kam kuskus?

 

za odgovor se vam zahvaljujem

 

lp

boob

SINDY  

član od: 12.9.2008

sporočila: 79

13. feb 2012 12:16

Pozdravljene,

po "dolgem času" se ponovno oglašam. Vse teče kot "namazano", razen kg, ki počasi, počasi, počasi ... po dag-ih zapuščajo moje obline.. Počutim se krasno, posebej ker zunaj sije in ker je danes na jedilniku OH dan. Ponovno imam na jedilniku testenine (se jih držim kot pijanec "plota") z gobicami ter skledo solate.

Za večerjo pa veseli del ...

 

Dobrodošla med nami boob. Za zajtrk lahko ješ sadje (2 kosa enakega sadja npr. pomaranče, mandarine, ...)

Kislo zelje je zelenjava, ki ga lahko uporabiš kot solato pri obroku namesto solate ali zelenjave. Tole pa kopiram iz prejšnjih objav: 

"Ker nisem strokovnjak in ker je pri določenih živilih vprašanje ali sodijo bolj med šrkob ali OH se ravnam po tem: vir mojplanet.si. tale link sem dobila pred časom na kulinaričnem forumu

OGLJIKOVI HIDRATI

Ajda, bambusovi vršički, bulgur, aromatičnega vina, citronat, češpljevi cmoki, dušene gobice, kaneloni, kruh (vse vrste kruha in krušnega peciva brez dodatka beljakovin), kaneloni, Kuskus, lešniki, mandeljni, oranžet, oves, palačinke, pecivo (vse vrste, če je le mogoče iz polnovredne moke ali sveže zmletega žita, pečeno brez dodatka beljakovin), pecilni prašek, pira, pistacije, pivo, proso, pšenica, rižev papir, rožičeva moka, rž, sadna ali zelenjavna pizza, sezamova semena, sladila (koncentriran jabolčni in hruškov sok, javovov sirup, med, trsni sladkor ter neprečiščen trsni sladkor), ščir, tapiokin škrob, testenine (vse testenine brez jajc oz. jajčnega beljaka, npr. ajdovi, durini, riževi, stekleni rezanci ),topinambur, tortilje, zdrob, zelena pira, zelenjavna lazanja, žita

ŠKROB

Arašidi, divji riž, fižol v zrnju, gobe, ječmen (to je ričet), jota, koruza, koruzni njoki, ajdovi žganci, kostanj, čičerika, krompir (sladki krompir, krompirjev škrob), kruh, kvinoa, leča, oves, polenta, prebranac, krompirjev golaž, proso, puding, riž, stročji fižol, suh grah, svež grah, tofu."

 

Lep sončen pozdrav,

SINDY

boob  

član od: 28.9.2009

sporočila: 11

13. feb 2012 17:04

ooooo HVALAAAA :)

boob

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti