28. jul 2010 1:22
Vodni dan za mano....hura. Hvala za podporo barbay. Home made...dobrodošla med nami. Pomembna je glava. Trdna odločitev, da boš vztrajala, tudi če bo kdaj hudo. Jaz sem možu, najboljšim prijateljem in sorodnikom povedala, da sem se odločila za dieto in jih hkrati prosila za podporo. Prosila sem jih, da me ne skušajo prepričevati naj se malo pregrešim (spijem "samo" kozarček vina, samo poskusim hrano....). Prosila sem jih naj me vzpodbujajo in me bodrijo, da vztrajam, tudi ko bom imela šibke trenutke. In potem sem imela kar nekako občutek, da nekdo pazi name in zato sem čutila še toliko većjo odgovornost, da res vztrajam in ne razočaram ne samo sebe ampak tudi njih. Tako sem dans skoraj končala z dieto, se pa več kot zavedam, da pravo delo sledi šele sedaj. Dieta in izguba kilogramov te motivira, a vzdrževanje je resnično znak samodiscipline in korenite spremembe življenja. Tale dieta je zagotovo najboljša za učinkovito pridobivanje dobrih rezultatov, je pa le prvi korak v spremembi življenjskega stila. Jaz verjamem, da ti bo uspelo. dreamjob